Promontor Kertvendéglő - Budapest

Promontor Kertvendéglő - magyar, sváb konyha

Képek az étteremről

Promontor Kertvendéglő

1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 28.

Promontor Kertvendéglő
Kossuth Lajos utca 28. , 1221 Budapest

Ezt a kedves kis budafoki városrészt szeretnénk még hangulatosabbá tenni, megidézni a budai kisvendéglők miliőjét. A Bécs környéki Grinzinghez hasonlóan ezt a kertes vendéglőkkel teli élményt szeretnénk elhozni a helyiek számára. Mindezt úgy, hogy ízig-vérig budafoki legyen a hely és az is maradjon. Aki ízelítőt szeretne kapni a konyha fogásaiból, s ezt leöblítené valamelyik helyi pincészet borával, az mindenképpen tegyen egy próbát.

Megtaláltuk a lokáció legjobb hentesét, innen vesszük a napi friss húsárut. Innen származik a zöldségesünk és a pék is, akitől a kenyeret vesszük. Budafoki kötődésű cégtől rendeljük a sajtokat is. Az Etyek-Budai Borvidék szereplőjeként a helyi gazdák csendes borait végigkóstolva a legjobbakat válogattuk a borlapunkra. A budafoki pezsgős hagyományokat tisztelve választottuk ki a ház pezsgőjét és annak teljes repertoárját. Az étterem enteriőrjét is úgy alakítottuk ki, hogy barátságos és otthonos legyen, ami jól illeszkedik az épület adottságaihoz.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Promontor Kertvendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(162 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Tökéletes élmény volt, köszönjük, biztosan visszatérünk!
Habuda Gábor - 2024. április 18., csütörtök 05:57

"Mónika "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek konyha rendkívül szívélyes kiszolgálással, a budafoki helyszínhez méltó széles pezsgő kínálattal.
Mónika - 2024. április 18., csütörtök 05:51

"Remek vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A vacsora nagyon finom volt, kellően nagy adagokkal. A kiszolgálás is remek, s a hely kellemesen hangulatos. Még biztosan visszatérünk :-)
Ágnes - 2024. április 17., szerda 13:03

"Ide visszajövünk!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Számos helyet kipróbáltunk az elmúlt években az étterem hetek alatt, de kevés olyat találtunk, ahol azóta rendszeres vendégek lettünk. A Promontorba biztos vissza fogunk jönni! Profi személyzet, az ételek pedig a "legjobb konyha díj"-nak megfelelően kifogástalanok!
Szabó Péter - 2024. április 17., szerda 08:35

"Klasszikus finomságok stílusos környezetben"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étteremben azok is megtalálják a nekik tetsző fogást, akik a hagyományosabb ízekhez, nem újragondolt ételekhez szoktak, de az újhullámos konyha kedvelőinek is tetszeni fog. Külön kiemelnénk a kiszolgálást, amit végtelenül kedves, türelmes és vidám volt. Biztos, hogy visszamegyünk még, hogy a hőn áhított császármorzsájukat megkóstoljuk.
A. - 2024. március 29., péntek 14:30

"Ismét tökéletes!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem először jártam Önöknél. A színvonal mit sem változott. Az ételek és a kiszolgálás is tökéletes volt. Biztosan visszatérek még.
Kálló Kata - 2024. március 25., hétfő 01:41