Promontor Garden Restaurant - hungarian, swabian food

Make an Online Reservation

Christmas offer - Until 31st December. Valid until 31 December 2023

CHRISTMAS OFFER - We await our Guests with wide selection of festive courses during December!

Christmas offer
- Chicken pate with fig and quince purée 2490 HUF
- Hungarian fish soup from Sziki-carp in pot 3990 HUF
- Hungarian fish soup from Sziki-carp in pot with offal (fresh, only on weekends) 5990 HUF
- Pumpkin soup with orange and honey-ginger bread 2290 HUF
- Cat fish stew with cottage cheese noodles and fried bacon 5890 HUF
- Pork tenderloin rolled with ham with chestnut sauce and pumpkin doughnut 5590 HUF
- Rose duck breast with orange-ginger-cardamom blini and onions 7690 HUF
- Blue cheese tagliatelle with pear, walnut and grilled chicken breast 5490 HUF
- Five spice pulled pork with mashed parsnip and quince 4990 HUF
- ”Flódni” Avantgarde 2690 HUF

Do not miss this great offer:

Reserve Now

Promontor Garden Restaurant

1221 Budapest, Kossuth Lajos utca 28.

Promontor Garden Restaurant
Kossuth Lajos utca 28. , 1221 Budapest

We would like to make this small Budafok district even more intimate and summon the milieu of Buda’s taverns. Like Grinzing in Vienna’s surroundings, we would like to bring that experience of those taverns with garden to our local people. We do this so that this place be Budafok and to remain entirely Budafok.  Who would like to taste the meals of our kitchen and rinse it with a glass of local wine, definitely do a try!

We have found the best local butcher where we buy our daily fresh butcheries. We provide our vegetables and bakeries also from local places. We order cheeses from a Budafok-related company. As a member of Etyek-Buda wine region, we have selected the best wines of the local wineries to our wine list after tasting every variety. Respected the tradition of sparkling wines of Budafok, we have selected the sparkling wine of the house and its whole collection. The interior of the restaurant is also designed to be friendly and cozy and it is well suited to the characteristics of the building.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Promontor Garden Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(142 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.8

"Romantika"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Romantikus helyszín Kedves fogadtatás A levest sajnos csészében kaptuk, annak ellenére, hogy tányérba kértük...A túrógombóc isteni volt.
Keresztes Jusztina - Thursday 19/10/2023

"AdaBea"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Ötös!
Ada Bea - Wednesday 18/10/2023

"Diningcity 2023 ősz"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Igazi bajor hangulat, igényes környezet, külön tetszett a palack mint foglalt tábla. A kiszolgálás kifogástalan, az adagok hatalmasak és az étel is nagyon finom.
Perger Dávid - Monday 16/10/2023

"Egy kis bécsi izelítő"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
Kellemes hangulatú kisvendéglő. A tányérok és az adagok óriásiak. A desszertet - a fordított túrógombócot és a somlóit - dogbox-ban vittük haza. Konyhája rendkívül fűszeres: tárkonyos jérceragulevest, Úri gombák levesét, tepertőkrémet, padlizsánkrémet, zöldfűszeres túrót és bécsi szeletet burgonya salátával, Angus burgert, töltött-rántott bátaszéki csirekmellet ettünk.
Rédei Attiláné - Monday 16/10/2023

"Jó adagok és jó minőség"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A társaság mind a 4 tagjának minden fogás elnyerte tetszését. Felszolgáló kolléga is szimpatikus volt, informatív, jó borokat is ajánlott. A somlói nagyon jól esett, ráadásul úgy, hogy nem vagyok oda alapból ezért a desszertért, de itt nagyon ízlett, és szerencsére nem volt benne mazsola. :) Jó értelemben vett szimpla ételek a Promontor kínálatában, mindez jó minőségben, nem spórolósan. Jövünk szívesen legközelebb is.
K. Zoltán - Saturday 14/10/2023

"Mindent vitt ..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes csalódás, törzsvendégek leszünk. A menüsorból nem tudtunk választani, mindegyik ínycsiklandó volt. Már szinte az előétellel jól laktunk; kacsamáj zsírjában finom házi kenyérrel, ill. tárkonyos jérceragu leves. A második fogás felét el kellett csomagoltatni, akkorák az adagok, a túrógombóc itt nagy és a tejföl édes, a somlói mennyei. Itt nincs semmi újragondolva, viszont minden eteti magát, aminek sósnak kell lennie az sós, aminek édesnek az édes. Változatos étlap rendszeres és változó chef ajánlatokkal. Egy étterem, ami megmaradt étteremnek .... a kiszolgálás kedves, gyors. A pincérek mintha tulajdonosok lennének, szívük lelkük a vendég, szakmailag felkészültek, jó velük beszélgetni ... és a háttérben ott lopakodik a nem is reklámozott Herz kávébrand, ami ízvilágában és marketingjében is minőség, profi, nagy öröm, hogy felfedezhettük. Köszönjük Promontor, hamarosan újra Nálatok!
Babós Lajos - Saturday 14/10/2023