Gléda Vendéglő - Budapest

Gléda Vendéglő - magyar konyha

Képek az étteremről

Gléda Vendéglő

1037 Budapest, Mikoviny utca 2-4.

Gléda Vendéglő
Mikoviny utca 2-4. , 1037 Budapest

A Gléda feleleveníti a múlt század eleji jó értelemben vett vendéglő műfajt. Klasszikus házias ízek, családi vendéglő a javából, amely a magyar konyhát tiszteli és szereti. A nagypolgári vacsora asztalon jól megfér egymás mellett a nyúl, a szürkemarha, de a töltött káposzta, a mákos guba vagy akár egy sütőtök krémleves is. Ősi gyökerekből táplálkozó, az érdekességeket is felvonultató fogásokkal várjuk vendégeinket. Legyen szó ebédről vagy vacsoráról, a Gléda jó választás hétköznapokon és hétvégén is.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Gléda Vendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(29 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.7

"tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Étterem Hét során ilyen tökéletes élményben még nem volt részünk. Kiszolgáláés, helyszín, ételek, árak, választék hangulat mind-mind 5*. Nagyon jó étterem.
Fábián Márk - 2020. október 19., hétfő 12:11

"Gléda étterem értékelése"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes délutánt töltöttünk a Glédában. A személyzet kifogástalanul szolgált ki, az ételekhez ajánlott borok és pálinkák tökéletesen illettek a fogásokhoz. Mindegyik fogás, amit kóstoltunk nagy gonddal és odafigyeléssel készült, a tálalás sem maradt el mögötte. Egészen rendkívüli élmény volt a sütőtökleves, és a szarvashoz tálalt "krumplifőzelék". Biztosan máskor is el fogok jönni ide, hogy a séf többi alkotásával megismerkedjek. Nagyon tetszett, hogy leült hozzánk, és elmondta, honnan és hogyan szerzi be az alapanyagokat.
Nánási Ágnes - 2020. október 19., hétfő 06:18

"Egy estém a Glédában "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kifogástalan tálalás . Az ételek házias ízét egy kis csavarral teljes mértékben megoldották, páratlan megoldás! :) A hozzá ajánlott bor 100%-osan passzolt a választott ételekhez. Köszönjük szépen, hogy megoldottátok a "tortát is" a szülinaposnak! Bár egy kicsit eldugott helyen van , de biztos,hogy megyünk még. A kiszolgálást is fantasztikus volt köszönjük szépen! Köszönjük!
Zsani - 2020. október 18., vasárnap 18:47

""

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
I am so glad to have discovered this gem of a restaurant, which is a great addition to the 2nd/3rd districts dining scene. Looking forward to the spring and sitting outside on the lovely terrace!
Weninger Ágnes - 2020. október 18., vasárnap 07:12

"Hibátlan volt minden!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A felszolgáló nagyon kedves, figyelmes, segítőkész Az étterem igényes, hangulatos A tálalás gyönyörű, az ételek isteni finomak Nagyon jól éreztük magunkat és mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve :)
Beöthy Barbara - 2020. október 18., vasárnap 06:57

"Egyszerű és profi"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Tökéletes ételek és kiszolgálás
Csordás Petra - 2020. október 17., szombat 08:24