Gléda Vendéglő - Budapest

Gléda Vendéglő - magyar konyha

Képek az étteremről

Gléda Vendéglő

1037 Budapest, Mikoviny utca 2-4.

Gléda Vendéglő
Mikoviny utca 2-4. , 1037 Budapest

A Gléda feleleveníti a múlt század eleji jó értelemben vett vendéglő műfajt. Klasszikus házias ízek, családi vendéglő a javából, amely a magyar konyhát tiszteli és szereti. A nagypolgári vacsora asztalon jól megfér egymás mellett a nyúl, a szürkemarha, de a töltött káposzta, a mákos guba vagy akár egy sütőtök krémleves is. Ősi gyökerekből táplálkozó, az érdekességeket is felvonultató fogásokkal várjuk vendégeinket. Legyen szó ebédről vagy vacsoráról, a Gléda jó választás hétköznapokon és hétvégén is.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Gléda Vendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(89 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.6

"Jo kis hely"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sajnalo hogy egy kicsit kiesik ez a hely , el van dugva egy kicsit, de nagyon igyekleznek. Osszesegeben ez volt a legjobb tapasztalat a tavaszi ettermhetben. Konyhanak csak egy kicsit hianyzott az 5- hoz.
Arz Adrian - 2022. április 25., hétfő 06:32

"Kitűnő"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Első tavaszi délutánok egyikén sikerült kirpóbálni az éttermet, igy a teraszon étkeztünk. Nagyon nyugalmas és meghitt környezetben. Az ételek nagyon fansy-k voltak , remek szakácsuk van. Minden szuper volt a kiszolgálást is beleértve. Köszönjük: BB
Hauser Barbara - 2022. április 10., vasárnap 20:03

"Csalódás"

3,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A kiszolgálás nagyon barátságos volt, folyamatosan érdeklődtek hogylétem felől. A dámszarvas tatár kívül nagyon barna, belől rózsaszín volt, mint amikor a tatárból bekevernek hat kilót, és másnap, harmadnap is abból porcióznak. De még mindig az előétel volt a legjobb. Egyáltalán nem értem, hogy miért kértek plusz 2000 forintot a hátszínre vagy a kijevi jércére, egyik sem egy nagy érvágás, és az étterem így is a drágább kategóriába volt sorolva már alapból. A hátszín érthetetlenül rágós volt, szinte kiszáradt, amit a túlságosan száraz lyoni hagyma csak tovább fokozott. A tál legjobb adaléka a puliszka volt, amit ötletesen valósítottak meg, de lényegében bármihez adhatták volna. Akár önálló vegán főételként. A Chia puding not my cup of tea de inkább ezt választottam mint a túlságosan egyszerű mézes krémest. Kicsit bővebb választékkal is készülhetnének a következőre. Összességében a legkevésbé tetszetős hely volt ahová az étteremhét során eljutottam, nem hiszem, hogy visszajövök.
Magyar Tibor - 2022. április 04., hétfő 13:48

"Elégedettek voltunk"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem bonyolult az éttermet megközelíteni, kéyelmes a hozzá tartozó parkoló. A fogadtatás szívélyes, a menüsor változatos, az ízek jók - legfeljebb az én ízlésem más itt-ott, de ez nem minősíti a konyha kreativitását, teljesítményét. Elégedettek voltunk a vacsorával, a környezettel, a felszolgásással.
Frenkó Zsolt - 2022. március 29., kedd 19:01

""

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Nagyon kellemes volt, többségében mindennel elégedettek voltunk, egy kivételével miszerint gyerekek részére sztenderd étel (rántott hús, sült krumpli vagy rizs, tartár) nem volt az étlapon.
Viki - 2022. március 28., hétfő 07:15

"Kiváló felszolgálás"

4,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
.
Varga Martin - 2022. március 28., hétfő 05:04