Gléda Restaurant in Budapest

Gléda Restaurant - hungarian food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://www.gledavendeglo.eu

Gléda Restaurant

1037 Budapest, Mikoviny utca 2-4.

Gléda Restaurant
Mikoviny utca 2-4. , 1037 Budapest

TEMPORARILY CLOSED.

Gléda is the revival of the true family restaurant genre of the end of the previous century. Classic home vibes and a familiar taste that respects and adores Hungarian cuisine. The upper-class dinner table is a stylish background to rabbit and grey cattle, as well as traditional meals such as stuffed cabbage, poppy seed bake or pumpkin cream soup. Ancient roots and novelties go hand in hand at Gléda: lunch or dinner, we are the right choice for weekdays or weekdays alike.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Gléda Restaurant - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(89 értékelés)


food

4.6

service

4.9

ambience

4.6

"Jo kis hely"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Sajnalo hogy egy kicsit kiesik ez a hely , el van dugva egy kicsit, de nagyon igyekleznek. Osszesegeben ez volt a legjobb tapasztalat a tavaszi ettermhetben. Konyhanak csak egy kicsit hianyzott az 5- hoz.
Arz Adrian - Monday 25/04/2022

"Kitűnő"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Első tavaszi délutánok egyikén sikerült kirpóbálni az éttermet, igy a teraszon étkeztünk. Nagyon nyugalmas és meghitt környezetben. Az ételek nagyon fansy-k voltak , remek szakácsuk van. Minden szuper volt a kiszolgálást is beleértve. Köszönjük: BB
Hauser Barbara - Sunday 10/04/2022

"Csalódás"

3.3
food: 2 service: 5 ambience: 3
A kiszolgálás nagyon barátságos volt, folyamatosan érdeklődtek hogylétem felől. A dámszarvas tatár kívül nagyon barna, belől rózsaszín volt, mint amikor a tatárból bekevernek hat kilót, és másnap, harmadnap is abból porcióznak. De még mindig az előétel volt a legjobb. Egyáltalán nem értem, hogy miért kértek plusz 2000 forintot a hátszínre vagy a kijevi jércére, egyik sem egy nagy érvágás, és az étterem így is a drágább kategóriába volt sorolva már alapból. A hátszín érthetetlenül rágós volt, szinte kiszáradt, amit a túlságosan száraz lyoni hagyma csak tovább fokozott. A tál legjobb adaléka a puliszka volt, amit ötletesen valósítottak meg, de lényegében bármihez adhatták volna. Akár önálló vegán főételként. A Chia puding not my cup of tea de inkább ezt választottam mint a túlságosan egyszerű mézes krémest. Kicsit bővebb választékkal is készülhetnének a következőre. Összességében a legkevésbé tetszetős hely volt ahová az étteremhét során eljutottam, nem hiszem, hogy visszajövök.
Magyar Tibor - Monday 04/04/2022

"Elégedettek voltunk"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Nem bonyolult az éttermet megközelíteni, kéyelmes a hozzá tartozó parkoló. A fogadtatás szívélyes, a menüsor változatos, az ízek jók - legfeljebb az én ízlésem más itt-ott, de ez nem minősíti a konyha kreativitását, teljesítményét. Elégedettek voltunk a vacsorával, a környezettel, a felszolgásással.
Frenkó Zsolt - Tuesday 29/03/2022

""

4.3
food: 4 service: 4 ambience: 5
Nagyon kellemes volt, többségében mindennel elégedettek voltunk, egy kivételével miszerint gyerekek részére sztenderd étel (rántott hús, sült krumpli vagy rizs, tartár) nem volt az étlapon.
Viki - Monday 28/03/2022

"Kiváló felszolgálás"

4.5
food: 3 service: 5 ambience: 5
.
Varga Martin - Monday 28/03/2022