Gléda Restaurant in Budapest

Gléda Restaurant - hungarian food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.gledavendeglo.eu

Gléda Restaurant

1037 Budapest, Mikoviny utca 2-4.

Gléda Restaurant
Mikoviny utca 2-4. , 1037 Budapest

Gléda is the revival of the true family restaurant genre of the end of the previous century. Classic home vibes and a familiar taste that respects and adores Hungarian cuisine. The upper-class dinner table is a stylish background to rabbit and grey cattle, as well as traditional meals such as stuffed cabbage, poppy seed bake or pumpkin cream soup. Ancient roots and novelties go hand in hand at Gléda: lunch or dinner, we are the right choice for weekdays or weekdays alike.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Gléda Restaurant - Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(29 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.7

"tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Étterem Hét során ilyen tökéletes élményben még nem volt részünk. Kiszolgáláés, helyszín, ételek, árak, választék hangulat mind-mind 5*. Nagyon jó étterem.
Fábián Márk - Monday 19/10/2020

"Gléda étterem értékelése"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes délutánt töltöttünk a Glédában. A személyzet kifogástalanul szolgált ki, az ételekhez ajánlott borok és pálinkák tökéletesen illettek a fogásokhoz. Mindegyik fogás, amit kóstoltunk nagy gonddal és odafigyeléssel készült, a tálalás sem maradt el mögötte. Egészen rendkívüli élmény volt a sütőtökleves, és a szarvashoz tálalt "krumplifőzelék". Biztosan máskor is el fogok jönni ide, hogy a séf többi alkotásával megismerkedjek. Nagyon tetszett, hogy leült hozzánk, és elmondta, honnan és hogyan szerzi be az alapanyagokat.
Nánási Ágnes - Monday 19/10/2020

"Egy estém a Glédában "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kifogástalan tálalás . Az ételek házias ízét egy kis csavarral teljes mértékben megoldották, páratlan megoldás! :) A hozzá ajánlott bor 100%-osan passzolt a választott ételekhez. Köszönjük szépen, hogy megoldottátok a "tortát is" a szülinaposnak! Bár egy kicsit eldugott helyen van , de biztos,hogy megyünk még. A kiszolgálást is fantasztikus volt köszönjük szépen! Köszönjük!
Zsani - Sunday 18/10/2020

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
I am so glad to have discovered this gem of a restaurant, which is a great addition to the 2nd/3rd districts dining scene. Looking forward to the spring and sitting outside on the lovely terrace!
Weninger Ágnes - Sunday 18/10/2020

"Hibátlan volt minden!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A felszolgáló nagyon kedves, figyelmes, segítőkész Az étterem igényes, hangulatos A tálalás gyönyörű, az ételek isteni finomak Nagyon jól éreztük magunkat és mindennel tökéletesen meg voltunk elégedve :)
Beöthy Barbara - Sunday 18/10/2020

"Egyszerű és profi"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Tökéletes ételek és kiszolgálás
Csordás Petra - Saturday 17/10/2020