Bártfai Vendéglő - Budapest

Bártfai Vendéglő - magyar konyha

Képek az étteremről

Bártfai Vendéglő

1119 Budapest, Bártfai utca 5.

Bártfai Vendéglő
Bártfai utca 5. , 1119 Budapest

A tradicionális magyar konyhát a mai modern kor elvárásainak megfelelően úgy reformáljuk meg, hogy közben a jól ismert ételek megőrzik karakteres ízvilágukat. Éttermünk egyedülállóan dolgozza fel a kultúrkörrel rendelkező régi tradicionális ételkülönlegességeket, melyek közben a nimbuszukból sem veszítenek, így vendégeinknek lehetősége nyílik megkóstolni régi és neves művészeink kedvenc fogásait. A finom ételek mellé a megfelelő bor tételek dukálnak, melyek mindegyike a leghitelesebb magyar pincészetekből érkezik.
Étlapunkat úgy állítottuk össze, hogy a nálunk vendégeskedők kellemes hangulatban átélhessenek egy egyedülálló és egészséges gasztronómiai élményt. Sőt, ételallergiás vendégeink pedig választhatják a glutén- és laktózmentes verzióit ételeinknek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Bártfai Vendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(108 értékelés)


Konyha

4.4

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Tökéletes vacsora"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Vacsorára jelentkeztünk az étterembe. Nagyon finom és különleges ízvilágot ismerhettünk meg. "Sajnos egy nagy szülinapos csoport velünk egy időben vacsorázott ezért a konyha egy kicsit le volt terhelve. Ezért egy-két fogás enyhén hidegebb volt, de ettől függetlenül nagyon kellemes. Még biztos felkeresem a helyet!
Molnár Gábor - 2022. október 17., hétfő 08:53

"Nagyszerű volt minden"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Finomak voltak az ételek és a kiszolgálás is nagyon jó volt.
Fődi-Süveges Kata - 2022. október 17., hétfő 05:22

"Mindenki menjen!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon szép a design, mind az étteremé, mind az ételeké. Minden fogás gyönyörűen volt tálalva, az íze is finom és különleges volt. Ketten 6 különböző fogást ettünk. Biztosan visszatérünk!
Umha Zita - 2022. október 16., vasárnap 08:51

"9.5/10"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, és a kiszolgálás is rendkívül kedves volt. Ami miatt csak 4,5 csillagra értékeltem a konyhát, az a kacsa pihentetésének a hiánya (a vére kifolyt a tányérra) illetve véleményem szerint egy kevés zöldséget, mint köretelemet elbírt volna a tányér, de összességében elégedett vagyok.
Papp Dávid - 2022. október 16., vasárnap 06:39

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egy éven át nap mint nap mentem át az étterem mellett, nem értem, hogy nem vettem észre, de ez az étterem egy kis ékszerdoboz. Megfelelő adagú, isteni ételeket fogyaszthattunk el. Csak ajánlani tudom.
Knapp-Bodnár Petra - 2022. október 14., péntek 17:08

"Elegáns és finom"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Kellemes hely, kedves kiszolgálás. finom ételek elegáns formában.
Benkő Anna - 2022. október 13., csütörtök 06:22