Bártfai Vendéglő - Budapest

Bártfai Vendéglő - magyar konyha

Képek az étteremről

Bártfai Vendéglő

1119 Budapest, Bártfai utca 5.

Bártfai Vendéglő
Bártfai utca 5. , 1119 Budapest

A tradicionális magyar konyhát a mai modern kor elvárásainak megfelelően úgy reformáljuk meg, hogy közben a jól ismert ételek megőrzik karakteres ízvilágukat. Éttermünk egyedülállóan dolgozza fel a kultúrkörrel rendelkező régi tradicionális ételkülönlegességeket, melyek közben a nimbuszukból sem veszítenek, így vendégeinknek lehetősége nyílik megkóstolni régi és neves művészeink kedvenc fogásait. A finom ételek mellé a megfelelő bor tételek dukálnak, melyek mindegyike a leghitelesebb magyar pincészetekből érkezik.
Étlapunkat úgy állítottuk össze, hogy a nálunk vendégeskedők kellemes hangulatban átélhessenek egy egyedülálló és egészséges gasztronómiai élményt. Sőt, ételallergiás vendégeink pedig választhatják a glutén- és laktózmentes verzióit ételeinknek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Bártfai Vendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,5

(77 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Nem mennék újra"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Összesen 6 fogást fogyasztottunk, ebből 2 volt ízletes. A pástétomos előétel hűtő/bolti ízű volt, de ha finom is lett volna, elrontotta volna, hogy jéghidegen tálalták. A sütőtökkrémleves nem volt krémleves, natúr sült sütőtök volt leturmixolva tejtermék nélkül, nem is volt megfelelő állagú. (Mindig vicces látni mikor ilyen darabos főzelékszerűségeket kiöntővel tálalnak) A csokis desszertből csak a mousse volt élvezhető, a panna cotta kockák kellemetlen ízűek voltak. A marhaszegy és a túrós desszert jól volt elkészítve. Partnerem becsülettel megette mindhárom fogást velem ellentétben, mégis mindketten éhesen távoztunk, mert különösen visszafogott adagokat kaptunk. (Más éttermi hetes partnerhez képest kicsik) Mivel csak az éttermi hét alatt voltunk itt (annak is a vége felé), azt gondolom jó esély van rá, hogy csak ezt a programot nem vették komolyan, egyébként lehet jól főznek. Ezt tesztelje, akinek bátorsága van hozzá. Maga az étterem amúgy igényes, a kiszolgálás jó, az italkínálat is megfelelő. De összességében azt érzem ez az étterem nem méltó arra, hogy a Dining Guide foglalkozzon vele. Ha egyébként jó konyhát visznek, felesleges leégetniük magukat azzal, hogy pont egy kiemelt időszak alatt spórolnak a vendégen.
Román Zsófia - 2021. október 12., kedd 16:40

"Kitűnő tálalás, finom ételek, kedves személyzet"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ahogy a címben is említettem, kedves emberek fogadtak minket a szép, modernnek mondható étteremben. Remek ízek, valamint a tálalás az, ami mindent vitt nálam, nekem nagyon bejöttek ilyen szempontból az ételek. Azért "csak" 4,5 csillagos a konyha értékelés, mert az adaggal nem voltam kibékülve. Az előétel és a desszert még elegendő volt, viszont a főételnél én kb. dupla akkora mennyiségre számítottam, úgy, hogy korábbról már tudtam, hogy nem a mennyiségre, hanem a minőségre hajtanak. Összességében meg voltunk elégedve a hellyel. Köszönjük a lehetőséget itt is!
Kondor Máté - 2021. október 11., hétfő 19:58

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló
Szalók Szilvia - 2021. október 11., hétfő 11:27

"Mediocre food"

2,2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 2
The menu said catfish but we were served salmon, the waitress could have said from the beginning that they did not have catfish. The starters were too sweet. The dessert was trying to be fancy but the craft and quality of ingredients was lacking. The beef main was tasty, but only 2 small pieces were given out. Overall an edible meal however.
Cip Blu - 2021. október 11., hétfő 08:15

"Elvitelre volt már jobb.."

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Elvitelre kértük a menüket egy sérülés miatt. Ízek rendben voltak, bár annyit jelezhettek volna, hogy harcsa már nincs, úgyhogy más halból készítik az ételt. Illetve a Rákóczi túróst is szívesen fogyasztottuk volna zsebsárkánnyal ráolvasztott műanyagdoboz nélkül.. :)
Csaba - 2021. október 11., hétfő 07:51

"Kóstolás"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az étteremben már előzőleg is jártunk, arra gondoltunk, hogy kipróbáljuk erre a speciális alkalomra készített menüt. A hangulat jó, a kiszolgálás is odafigyelő, az étel nagyon finom és ízletes volt, azonban olyan kicsi adag, hogy otthon még falatoztunk rá egy keveset. Nyáron mikor ott jártunk és az étlapról rendeltünk az adagok kb kétszer ekkorák voltak. Mi ezt tapasztaltuk.
Fazekas Szilvia - 2021. október 11., hétfő 05:59