Bártfai Vendéglő - Budapest

Bártfai Vendéglő - magyar konyha

Képek az étteremről

Bártfai Vendéglő

1119 Budapest, Bártfai utca 5.

Bártfai Vendéglő
Bártfai utca 5. , 1119 Budapest

A tradicionális magyar konyhát a mai modern kor elvárásainak megfelelően úgy reformáljuk meg, hogy közben a jól ismert ételek megőrzik karakteres ízvilágukat. Éttermünk egyedülállóan dolgozza fel a kultúrkörrel rendelkező régi tradicionális ételkülönlegességeket, melyek közben a nimbuszukból sem veszítenek, így vendégeinknek lehetősége nyílik megkóstolni régi és neves művészeink kedvenc fogásait. A finom ételek mellé a megfelelő bor tételek dukálnak, melyek mindegyike a leghitelesebb magyar pincészetekből érkezik.
Étlapunkat úgy állítottuk össze, hogy a nálunk vendégeskedők kellemes hangulatban átélhessenek egy egyedülálló és egészséges gasztronómiai élményt. Sőt, ételallergiás vendégeink pedig választhatják a glutén- és laktózmentes verzióit ételeinknek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Bártfai Vendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(55 értékelés)


Konyha

4.7

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.6

"Megyek máskor is "

4,5
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon finomak voltak az ételek, a kiszolgálás is barátságos volt. Sajnálom, hogy nagyon kevesen voltak rajtunk kívül az étteremben, ez egy picit rontott a hangulaton.
Vén Andrea - 2020. október 21., szerda 07:15

"Isteni leves"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A leves nagyon finom volt, a hal is. Összességében ajánlom és még vissza fogok menni. Ha nincs teltház, és megoldható, akkor jobban örülök, ha nem ültetnek közvetlenül mások mellé, hanem kihagyunk egy asztalt.
Blaskó Szilvia - 2020. október 19., hétfő 11:59

""

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek finomak voltak, a kiszolgálás pedig hibatlan.
Lilla - 2020. október 19., hétfő 06:27

"Finomságok a Bártfai Vendéglőben "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Minden nagyon finom volt.
Lója Krisztina - 2020. október 19., hétfő 06:23

"Vasárnapi ebéd mínusz egy csillaggal"

3,7
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
A Google értékelések alapján magas elvárásokkal érkeztünk. A beltér rendben volt, de annál nem több, helyenként stílusában egymáshoz nem illő tárgyakkal.(befőttek a polcokon) A kiszolgálás kedves volt, habár a vízhez kért citromról megfeledkeztek. Az ételek számunkra ízben és tálalásban átlagosnak erződtek, de bőségesek voltak. A desszert esetében a tejszínhab használata váratlan volt és olcsó hatást keltett. A rákmuffin kreatív ötletnek tűnt, de ízben inkább egy karácsonyi muffinra hasonlított. Összességében rendben voltak az ételek, de nem okozott maradandó élményt.
Smk Judit - 2020. október 18., vasárnap 13:34

"Bártfai Étterem - a lehető legfinomabb ételek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű étterem egy csendes kis utcában. A személyzet rendkívül kedves és odafigyelő. Az ételek pedig... jártam már pár helyen, de ilyen finomat még sehol nem ettem, így az étterem a listámon az első helyre ugrott!
Turcsán István - 2020. október 18., vasárnap 06:53