Bártfai Vendéglő - Budapest

Bártfai Vendéglő - magyar konyha

Képek az étteremről

Bártfai Vendéglő

1119 Budapest, Bártfai utca 5.

Bártfai Vendéglő
Bártfai utca 5. , 1119 Budapest

A tradicionális magyar konyhát a mai modern kor elvárásainak megfelelően úgy reformáljuk meg, hogy közben a jól ismert ételek megőrzik karakteres ízvilágukat. Éttermünk egyedülállóan dolgozza fel a kultúrkörrel rendelkező régi tradicionális ételkülönlegességeket, melyek közben a nimbuszukból sem veszítenek, így vendégeinknek lehetősége nyílik megkóstolni régi és neves művészeink kedvenc fogásait. A finom ételek mellé a megfelelő bor tételek dukálnak, melyek mindegyike a leghitelesebb magyar pincészetekből érkezik.
Étlapunkat úgy állítottuk össze, hogy a nálunk vendégeskedők kellemes hangulatban átélhessenek egy egyedülálló és egészséges gasztronómiai élményt. Sőt, ételallergiás vendégeink pedig választhatják a glutén- és laktózmentes verzióit ételeinknek.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Bártfai Vendéglő – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(15 értékelés)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.8

"Márton napi vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodálatos estét töltöttünk ebben a teljesen újjászületett trendi, letisztult tágas belső térrel rendelkező helyen. A személyzet végig tökéletesen a kedvünkre tett, ebben Judit a "háziasszonyunk" járt élen. Sokat megtudtunk a borklubról is aminek itt a székhelye, érdemes utánanézni. Egyetlen apróságot említenék meg: Márton napon a 2019-es újbor hiányzott a kínálatból. Ettől eltekintve a borlap kínálata is hozzáértésről tanúskodik, a Centurio Birtokbor lenyűgöző volt. A menü végig a chef kiváló szakértelmét bizonyította. Kiemelkedő élményben volt részünk. Ide érdemes eljönni! A számlában benne van szervízdíj is, és (SZÉP) kártyával is lehet fizetni. Köszönjük!
Megyeri Adrienn - 2019. november 12., kedd 12:30

"A Bártfai..."

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely régebben egy söröző féleség volt, egy pár éve viszont új tulajdonost kapott, aki nagyszabású átalakításba kezdett. A hely idén nyílt meg újból és azt kell mondanom, hogy már kívülről is szemet gyönyörködtető volt, nem is értem miért vártunk idáig, hogy belülről is megszemléljük. De az Étterem hét jó indokot adott erre is, úgyhogy feleségemmel kaptunk az alkalmon, hogy közelebbről is feltérképezzük. Az étterem kialakítása modern és letisztult. Látszik, hogy nagyon sokat törődtek azzal, hogy vizuálisan is passzoljanak egymáshoz a különféle látványelemek, akár a tányéralátét vagy akár maga a tányér. Az étlap és a borlap sincsen túlzsúfolva, látszik az, hogy a kevesebb többet ér filozófiát követik. Akinek gondja lenne az étel-bor párosítással, annak segítséget nyújtanak az étlapon található ajánlások. Előételnek Újházi tyúkhúslevest és Szindbád tatár beefsteaket rendeltünk, melyeket szerintem csak elrontani lehet, de itt erről szó sem lehetett. Főételnek Fenyőmézzel konfitált kacsacomb, sütőtökkel, vörösboros körtével illetve Ropogós malaccsászár tárkonyos káposztával, paszternákkal került a tányérunkba. Mondanom sem kell, beszélgetés nem folyt köztünk addig, amíg el nem tűntek a főfogások, hiszen mind a ketten az újabb és újabb falatok és ízbombák bűvöletében voltunk. Ezek után kiváncsian vártuk a desszertet, melyek Tonkababos panna cotta mangóval, pisztáciával és Máglyarakás A’la Bártfai voltak. A máglyarakás újragondolt kinézettel, de hagyományos, kíváló ízekkel rendelkezett, míg a Panna Cotta egy "eredeti" olasz étteremben is megállta volna a helyét. Ha bent lett volna a séf, akkor biztosan megszorongattam volna a kezét, hiányában azonban inkább koccintottunk az egészségére egy Bikavérrel az egri Besenyei Borház pincéjéből.
Kőszegi Balázs - 2019. október 15., kedd 13:09

"Étteremhét2019ősz"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus volt minden. A helyszín, a hangulat, a kiszolgálás és az ételek is! Biztosan visszatérünk!
Balázs - 2019. október 14., hétfő 09:25

"Igényes, finom"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az étterem kiválóan lett felújítva, nagyon elegáns. A fogások gusztusosan letttek tálalva, mindegyik nagypn ízletes volt. Szerintem nem utoljára jártunk náluk. A gyüölcsbor isteni!
Vera - 2019. október 14., hétfő 06:14

"Bártfai Dining city"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szép,hangulatos étterem,fantáziadús ételek. Tetszett,megyünk még.
Bobák György - 2019. október 14., hétfő 05:46

"Magyaros Ízek Újragondolva"

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
A jelmondatnak megfelelő, magyaros ételeket fogyasztottunk, mindegyikben volt új íz és mindegyik nagyon finom volt. Így a tatár beefsteak ketschupos szósza, a malac császár káposztás körete, a fogas körete és szósza. Ez utóbbi volt a legfinomabb, teljesen új ízkombinációt adva. A felszolgálás egész magas színvonalú volt. Gratulálunk!
Sipos István - 2019. október 13., vasárnap 16:58