Restaurant Bártfai Vendéglő in Budapest

Restaurant Bártfai Vendéglő - hungarian food

Make an Online Reservation

Restaurant Bártfai Vendéglő

1119 Budapest, Bártfai utca 5.

Bártfai Vendéglő
Bártfai utca 5. , 1119 Budapest

Everybody loves a tasty old Hungarian meal and culinary delights. As well as us. At the same time, we would like to maintain a healthy lifestyle, without putting too much weight on, so our menu offer was created bearing this in mind, making sure that our guests will not only leave with a great culinary experience in a pleasant atmosphere, but also with their mind at rest that they maintained their general well-being at Bártfai. We have pledged to ensure that all produce we use will be sourced only from Hungarian suppliers, to guarantee high quality performance in a Hungarian kitchen. This means, not only the vegetables but all the meat products are also ordered directly from the small farmers, where the animals keepings and nutritional well beings are controlled and monitored.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Bártfai Vendéglő – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(108 értékelés)


food

4.4

service

4.6

ambience

4.5

"Tökéletes vacsora"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Vacsorára jelentkeztünk az étterembe. Nagyon finom és különleges ízvilágot ismerhettünk meg. "Sajnos egy nagy szülinapos csoport velünk egy időben vacsorázott ezért a konyha egy kicsit le volt terhelve. Ezért egy-két fogás enyhén hidegebb volt, de ettől függetlenül nagyon kellemes. Még biztos felkeresem a helyet!
Molnár Gábor - Monday 17/10/2022

"Nagyszerű volt minden"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
Finomak voltak az ételek és a kiszolgálás is nagyon jó volt.
Fődi-Süveges Kata - Monday 17/10/2022

"Mindenki menjen!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép a design, mind az étteremé, mind az ételeké. Minden fogás gyönyörűen volt tálalva, az íze is finom és különleges volt. Ketten 6 különböző fogást ettünk. Biztosan visszatérünk!
Umha Zita - Sunday 16/10/2022

"9.5/10"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, és a kiszolgálás is rendkívül kedves volt. Ami miatt csak 4,5 csillagra értékeltem a konyhát, az a kacsa pihentetésének a hiánya (a vére kifolyt a tányérra) illetve véleményem szerint egy kevés zöldséget, mint köretelemet elbírt volna a tányér, de összességében elégedett vagyok.
Papp Dávid - Sunday 16/10/2022

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egy éven át nap mint nap mentem át az étterem mellett, nem értem, hogy nem vettem észre, de ez az étterem egy kis ékszerdoboz. Megfelelő adagú, isteni ételeket fogyaszthattunk el. Csak ajánlani tudom.
Knapp-Bodnár Petra - Friday 14/10/2022

"Elegáns és finom"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Kellemes hely, kedves kiszolgálás. finom ételek elegáns formában.
Benkő Anna - Thursday 13/10/2022