Restaurant Bártfai Vendéglő in Budapest

Restaurant Bártfai Vendéglő - hungarian food

Make a Online Reservation

Restaurant Bártfai Vendéglő

1119 Budapest, Bártfai utca 5.

Bártfai Vendéglő
Bártfai utca 5. , 1119 Budapest

Everybody loves a tasty old Hungarian meal and culinary delights. As well as us. At the same time, we would like to maintain a healthy lifestyle, without putting too much weight on, so our menu offer was created bearing this in mind, making sure that our guests will not only leave with a great culinary experience in a pleasant atmosphere, but also with their mind at rest that they maintained their general well-being at Bártfai. We have pledged to ensure that all produce we use will be sourced only from Hungarian suppliers, to guarantee high quality performance in a Hungarian kitchen. This means, not only the vegetables but all the meat products are also ordered directly from the small farmers, where the animals keepings and nutritional well beings are controlled and monitored.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Bártfai Vendéglő – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(15 értékelés)


food

5.0

service

4.6

ambience

4.8

"Márton napi vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodálatos estét töltöttünk ebben a teljesen újjászületett trendi, letisztult tágas belső térrel rendelkező helyen. A személyzet végig tökéletesen a kedvünkre tett, ebben Judit a "háziasszonyunk" járt élen. Sokat megtudtunk a borklubról is aminek itt a székhelye, érdemes utánanézni. Egyetlen apróságot említenék meg: Márton napon a 2019-es újbor hiányzott a kínálatból. Ettől eltekintve a borlap kínálata is hozzáértésről tanúskodik, a Centurio Birtokbor lenyűgöző volt. A menü végig a chef kiváló szakértelmét bizonyította. Kiemelkedő élményben volt részünk. Ide érdemes eljönni! A számlában benne van szervízdíj is, és (SZÉP) kártyával is lehet fizetni. Köszönjük!
Megyeri Adrienn - Tuesday 12/11/2019

"A Bártfai..."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A hely régebben egy söröző féleség volt, egy pár éve viszont új tulajdonost kapott, aki nagyszabású átalakításba kezdett. A hely idén nyílt meg újból és azt kell mondanom, hogy már kívülről is szemet gyönyörködtető volt, nem is értem miért vártunk idáig, hogy belülről is megszemléljük. De az Étterem hét jó indokot adott erre is, úgyhogy feleségemmel kaptunk az alkalmon, hogy közelebbről is feltérképezzük. Az étterem kialakítása modern és letisztult. Látszik, hogy nagyon sokat törődtek azzal, hogy vizuálisan is passzoljanak egymáshoz a különféle látványelemek, akár a tányéralátét vagy akár maga a tányér. Az étlap és a borlap sincsen túlzsúfolva, látszik az, hogy a kevesebb többet ér filozófiát követik. Akinek gondja lenne az étel-bor párosítással, annak segítséget nyújtanak az étlapon található ajánlások. Előételnek Újházi tyúkhúslevest és Szindbád tatár beefsteaket rendeltünk, melyeket szerintem csak elrontani lehet, de itt erről szó sem lehetett. Főételnek Fenyőmézzel konfitált kacsacomb, sütőtökkel, vörösboros körtével illetve Ropogós malaccsászár tárkonyos káposztával, paszternákkal került a tányérunkba. Mondanom sem kell, beszélgetés nem folyt köztünk addig, amíg el nem tűntek a főfogások, hiszen mind a ketten az újabb és újabb falatok és ízbombák bűvöletében voltunk. Ezek után kiváncsian vártuk a desszertet, melyek Tonkababos panna cotta mangóval, pisztáciával és Máglyarakás A’la Bártfai voltak. A máglyarakás újragondolt kinézettel, de hagyományos, kíváló ízekkel rendelkezett, míg a Panna Cotta egy "eredeti" olasz étteremben is megállta volna a helyét. Ha bent lett volna a séf, akkor biztosan megszorongattam volna a kezét, hiányában azonban inkább koccintottunk az egészségére egy Bikavérrel az egri Besenyei Borház pincéjéből.
Kőszegi Balázs - Tuesday 15/10/2019

"Étteremhét2019ősz"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus volt minden. A helyszín, a hangulat, a kiszolgálás és az ételek is! Biztosan visszatérünk!
Balázs - Monday 14/10/2019

"Igényes, finom"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az étterem kiválóan lett felújítva, nagyon elegáns. A fogások gusztusosan letttek tálalva, mindegyik nagypn ízletes volt. Szerintem nem utoljára jártunk náluk. A gyüölcsbor isteni!
Vera - Monday 14/10/2019

"Bártfai Dining city"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szép,hangulatos étterem,fantáziadús ételek. Tetszett,megyünk még.
Bobák György - Monday 14/10/2019

"Magyaros Ízek Újragondolva"

4.3
food: 5 service: 5 ambience: 3
A jelmondatnak megfelelő, magyaros ételeket fogyasztottunk, mindegyikben volt új íz és mindegyik nagyon finom volt. Így a tatár beefsteak ketschupos szósza, a malac császár káposztás körete, a fogas körete és szósza. Ez utóbbi volt a legfinomabb, teljesen új ízkombinációt adva. A felszolgálás egész magas színvonalú volt. Gratulálunk!
Sipos István - Sunday 13/10/2019