Restaurant Bártfai Vendéglő in Budapest

Restaurant Bártfai Vendéglő - hungarian food

Make an Online Reservation

Restaurant Bártfai Vendéglő

1119 Budapest, Bártfai utca 5.

Bártfai Vendéglő
Bártfai utca 5. , 1119 Budapest

Everybody loves a tasty old Hungarian meal and culinary delights. As well as us. At the same time, we would like to maintain a healthy lifestyle, without putting too much weight on, so our menu offer was created bearing this in mind, making sure that our guests will not only leave with a great culinary experience in a pleasant atmosphere, but also with their mind at rest that they maintained their general well-being at Bártfai. We have pledged to ensure that all produce we use will be sourced only from Hungarian suppliers, to guarantee high quality performance in a Hungarian kitchen. This means, not only the vegetables but all the meat products are also ordered directly from the small farmers, where the animals keepings and nutritional well beings are controlled and monitored.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Bártfai Vendéglő – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(77 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.5

"Nem mennék újra"

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
Összesen 6 fogást fogyasztottunk, ebből 2 volt ízletes. A pástétomos előétel hűtő/bolti ízű volt, de ha finom is lett volna, elrontotta volna, hogy jéghidegen tálalták. A sütőtökkrémleves nem volt krémleves, natúr sült sütőtök volt leturmixolva tejtermék nélkül, nem is volt megfelelő állagú. (Mindig vicces látni mikor ilyen darabos főzelékszerűségeket kiöntővel tálalnak) A csokis desszertből csak a mousse volt élvezhető, a panna cotta kockák kellemetlen ízűek voltak. A marhaszegy és a túrós desszert jól volt elkészítve. Partnerem becsülettel megette mindhárom fogást velem ellentétben, mégis mindketten éhesen távoztunk, mert különösen visszafogott adagokat kaptunk. (Más éttermi hetes partnerhez képest kicsik) Mivel csak az éttermi hét alatt voltunk itt (annak is a vége felé), azt gondolom jó esély van rá, hogy csak ezt a programot nem vették komolyan, egyébként lehet jól főznek. Ezt tesztelje, akinek bátorsága van hozzá. Maga az étterem amúgy igényes, a kiszolgálás jó, az italkínálat is megfelelő. De összességében azt érzem ez az étterem nem méltó arra, hogy a Dining Guide foglalkozzon vele. Ha egyébként jó konyhát visznek, felesleges leégetniük magukat azzal, hogy pont egy kiemelt időszak alatt spórolnak a vendégen.
Román Zsófia - Tuesday 12/10/2021

"Kitűnő tálalás, finom ételek, kedves személyzet"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Ahogy a címben is említettem, kedves emberek fogadtak minket a szép, modernnek mondható étteremben. Remek ízek, valamint a tálalás az, ami mindent vitt nálam, nekem nagyon bejöttek ilyen szempontból az ételek. Azért "csak" 4,5 csillagos a konyha értékelés, mert az adaggal nem voltam kibékülve. Az előétel és a desszert még elegendő volt, viszont a főételnél én kb. dupla akkora mennyiségre számítottam, úgy, hogy korábbról már tudtam, hogy nem a mennyiségre, hanem a minőségre hajtanak. Összességében meg voltunk elégedve a hellyel. Köszönjük a lehetőséget itt is!
Kondor Máté - Monday 11/10/2021

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló
Szalók Szilvia - Monday 11/10/2021

"Mediocre food"

2.2
food: 1 service: 3 ambience: 2
The menu said catfish but we were served salmon, the waitress could have said from the beginning that they did not have catfish. The starters were too sweet. The dessert was trying to be fancy but the craft and quality of ingredients was lacking. The beef main was tasty, but only 2 small pieces were given out. Overall an edible meal however.
Cip Blu - Monday 11/10/2021

"Elvitelre volt már jobb.."

4.0
food: 3 service: 5 ambience: 4
Elvitelre kértük a menüket egy sérülés miatt. Ízek rendben voltak, bár annyit jelezhettek volna, hogy harcsa már nincs, úgyhogy más halból készítik az ételt. Illetve a Rákóczi túróst is szívesen fogyasztottuk volna zsebsárkánnyal ráolvasztott műanyagdoboz nélkül.. :)
Csaba - Monday 11/10/2021

"Kóstolás"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az étteremben már előzőleg is jártunk, arra gondoltunk, hogy kipróbáljuk erre a speciális alkalomra készített menüt. A hangulat jó, a kiszolgálás is odafigyelő, az étel nagyon finom és ízletes volt, azonban olyan kicsi adag, hogy otthon még falatoztunk rá egy keveset. Nyáron mikor ott jártunk és az étlapról rendeltünk az adagok kb kétszer ekkorák voltak. Mi ezt tapasztaltuk.
Fazekas Szilvia - Monday 11/10/2021