Restaurant Bártfai Vendéglő in Budapest

Restaurant Bártfai Vendéglő - hungarian food

Make a Online Reservation

Restaurant Bártfai Vendéglő

1119 Budapest, Bártfai utca 5.

Bártfai Vendéglő
Bártfai utca 5. , 1119 Budapest

Everybody loves a tasty old Hungarian meal and culinary delights. As well as us. At the same time, we would like to maintain a healthy lifestyle, without putting too much weight on, so our menu offer was created bearing this in mind, making sure that our guests will not only leave with a great culinary experience in a pleasant atmosphere, but also with their mind at rest that they maintained their general well-being at Bártfai. We have pledged to ensure that all produce we use will be sourced only from Hungarian suppliers, to guarantee high quality performance in a Hungarian kitchen. This means, not only the vegetables but all the meat products are also ordered directly from the small farmers, where the animals keepings and nutritional well beings are controlled and monitored.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Bártfai Vendéglő – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(55 értékelés)


food

4.7

service

4.7

ambience

4.6

"Megyek máskor is "

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
Nagyon finomak voltak az ételek, a kiszolgálás is barátságos volt. Sajnálom, hogy nagyon kevesen voltak rajtunk kívül az étteremben, ez egy picit rontott a hangulaton.
Vén Andrea - Wednesday 21/10/2020

"Isteni leves"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
A leves nagyon finom volt, a hal is. Összességében ajánlom és még vissza fogok menni. Ha nincs teltház, és megoldható, akkor jobban örülök, ha nem ültetnek közvetlenül mások mellé, hanem kihagyunk egy asztalt.
Blaskó Szilvia - Monday 19/10/2020

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek finomak voltak, a kiszolgálás pedig hibatlan.
Lilla - Monday 19/10/2020

"Finomságok a Bártfai Vendéglőben "

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Minden nagyon finom volt.
Lója Krisztina - Monday 19/10/2020

"Vasárnapi ebéd mínusz egy csillaggal"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 3
A Google értékelések alapján magas elvárásokkal érkeztünk. A beltér rendben volt, de annál nem több, helyenként stílusában egymáshoz nem illő tárgyakkal.(befőttek a polcokon) A kiszolgálás kedves volt, habár a vízhez kért citromról megfeledkeztek. Az ételek számunkra ízben és tálalásban átlagosnak erződtek, de bőségesek voltak. A desszert esetében a tejszínhab használata váratlan volt és olcsó hatást keltett. A rákmuffin kreatív ötletnek tűnt, de ízben inkább egy karácsonyi muffinra hasonlított. Összességében rendben voltak az ételek, de nem okozott maradandó élményt.
Smk Judit - Sunday 18/10/2020

"Bártfai Étterem - a lehető legfinomabb ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gyönyörű étterem egy csendes kis utcában. A személyzet rendkívül kedves és odafigyelő. Az ételek pedig... jártam már pár helyen, de ilyen finomat még sehol nem ettem, így az étterem a listámon az első helyre ugrott!
Turcsán István - Sunday 18/10/2020