Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre) - Budapest

Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre)

1065 Budapest, Lázár utca 11-13.

Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre)
Lázár utca 11-13. , 1065 Budapest

Budapest központi részén, a Deák tértől pár percre a Garden 79 étterem a magyar és nemzetközi konyha remekeivel várja Vendégeit.
Ízletes fogások a belváros szívében, Hilton vendégszeretettel fűszerezve.
Akár a magyar konyha kedvelője, akár a bár ételek szerelmese, nálunk megtalálja a kedvére való fogást. Ha pedig kiengedné a fáradt gőzt egy mozgalmas nap után, válasszon széles ital- és megújult koktél kínálatunk közül.


Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


3,8

(54 értékelés)


Konyha

3.6

Kiszolgálás

4.1

Hangulat

3.7

"Jobb is lehetne"

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A fogadtatás kellemes volt, a személyzet kedves, mosolygós, előzékeny. A mangalica levesben a hús kemény volt, a zöldségek kissé ropogósak. Rengeteg lével. A két főétel: csirke még kaphatott volna sütési időt, a csontnál rózsaszínű volt, kissé rágós, a zöldség köret ehető. A hátszín: kérésnek megfelelően készítve, a röszti fura újragondolásban ízetlen, olajos volt. Desszertek: isteni finom narancsos csokitorta és körtés túrótorta, melyek feledtették a húsok nyersségét.
Mónika - 2023. október 22., vasárnap 18:19

"Étterem Hét-2023"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
A leves ízletes volt, de hús kicsit rágós volt. A főétel közül a csirke nem volt teljesen átsütve, a hátszín a kérésnek megfelelően készült el. A hely hangulatos, kiszolgálás gyors volt.
Ákos - 2023. október 22., vasárnap 07:36

"Botrányosan gyenge ételek"

1
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Sajnos nem néztük meg a foglalás előtt az értékeléseket. Ételek minősége kritikán aluli, a mangalica levesben 4 kb apró hús volt és nyers hagymát rágcsáltam benne, a tejföl kicsapódott, íze nem volt. A csicsókakrémleves elfogyott, helyette egy sütőtöklevest kaptunk, aminek semmi sütőtök íze nem volt, cserébe a többi elem is hiányzott, amit a csicsókához ígértek. A steak egy mócsingos hús, nevetségesen elkészítve, majdnem ehetetlen volt. Mintha nem túl lelkes amatőrök dolgoznának az egész helyen. Nem ajánlom senkinek.
Inkább Hagyjuk - 2023. október 17., kedd 15:45

""

3,7
Konyha: 2 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 3
Előételek közül a levesek hígak és ízetlenek, a garnéla elfogadható volt. Főételként lazacot és hátszín steaket választottunk. A lazac megfelelő volt, a steak rágós, ízetlen, a rösti burgonya ehetetlen. A desszertnek választott narancsos csokitorta és a panba cotta is nagyon finom volt
Ivor Krisztina - 2023. október 15., vasárnap 19:11

"Finom ételek"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Finom ételek, gyors kiszolgálás, igényes környezet
Krisztina - 2023. október 13., péntek 12:42

"Szerettük. "

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. Odafigyeltek az ételérzékenységemre is. A kiszolgálás talán egy picit lehetett volna gyorsabb, főleg, hogy alig volt valaki az étteremben, de választhattunk asztalt és nagyon kellemes volt a hely és kedves volt a pincérnő is. Szerettük, visszatérnénk.
Lendvai Nikoletta - 2023. október 13., péntek 10:09