Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre) in Budapest

Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre) - hungarian, international food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.facebook.com/Hilton-Garden-Inn-Budapest-City-Center-864950897220878/

Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre)

1065 Budapest, Lázár utca 11-13.

Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre)
Lázár utca 11-13. , 1065 Budapest

From cooked-to-order breakfast to dinner after a long day of stroll, guests can get a taste of Hungarian cuisine in the hotel. Ingredients for the mouthwatering dishes, like the Chef’s signature Wels Paprikas served at the Garden 79 Restaurant & Bar, are locally sourced, partially from the chef’s own farm. Handcrafted cocktails and locally crafted beer are also available.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


3.5

(11 értékelés)


food

3.7

service

3.2

ambience

3.6

"Vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kedves volt a kiszolgálás és nagyon jó hangulatban telt az este. Az ételek nagyon finomak voltak és nagyon tartalmasak.
Plósz Valentin - Monday 28/10/2019

"Hilton Gardenn Inn"

2.7
food: 3 service: 2 ambience: 2
Egy születésnapi vacsorára érkeztünk a szálloda éttermébe. A szálloda által összeállított menu alapvetően jó volt, azonban az ételek ízét illetően már nem tudok ilyen bíztatóan nyilatkozni. A kiszolgálás szintén nem volt a helyzet magaslatán, mivel nagyjából meg sem kérdezték hogy mit iszunk. A gombaleves és sonkatál hibátlan volt, azonban a pisztráng polentával hagyott némi kivetnivalót maga után. Hárman választottuk ezt a főételt és egybehangzóan megállapítottuk hogy nem ízlett. A polenta íztelen volt és állagra is inkább egy óvodai tejbegríz állagára hajazott. A felszolgált pisztráng(?) adagja pedig vicc kategória volt. Egyik lány pórul is járt mert egész éjjel a mellékhelyiséget látogatta utána, nekem csak egy sima hasfájás jutott utána. A brownie hidegen érkezett, ezáltal egyikünk meg sem ette, élvezhetetlen volt, jómagam visszaküldtem megmelegíteni, úgy már ehető volt. Sajnos ezek alapján NEM tudom ajánlani a helyet. Kártyás fizetéstől majdhogynem elzárkóztak arra hivatkozva, hogy nem mindig működik a terminal. Ez szerintem a 21. században nem elfogadható. Sajnálom hogy ilyen élményünk volt.
Anita - Tuesday 15/10/2019

"Garden 79 Restaurant & Bar "

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
We visited this restaurantas lunch. Foods are very good and tasty. All of the staff are well trained and friendly. But a big portion for us.
HUSH - Monday 14/10/2019

"Kellemetlen vacsora"

1.2
food: 2 service: 1 ambience: 0
A pincérek figyelmetlenek voltak.Az ételekre sokat kellett várni.A főételnél csak egyikünk kapott a rendelt pisztrángot, mert elfogyott az alapanyag.Nagyon kellemetlen este volt.Senki nem ajánlom ezt az éttermet.
Kéthelyiné Király Ildikó - Monday 14/10/2019

"étteremhét vendége"

1.7
food: 1 service: 2 ambience: 2
Azt gondoltuk, a Hilton név minőséget takar, hát nem. Szörnyű, nem ajánlom.
Tünde - Saturday 12/10/2019

"Garden 79"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Welcom drinkkel fogadtak. Amíg az előételre vártunk friss, ropogós péksüteményt hoztak házi vajjal. Az összes fogás kifogástalan volt. Különösen kiemelném a Sült pisztrángot mogyorós polentával, szezonális zöldségekkel, és a Karamell brownie-t vaníliafagyival. Kellemes este volt!
Brenner Katalin - Thursday 10/10/2019