Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj) - Badacsonytomaj

Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj) - hal / tenger gyümölcsei, magyar konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
http://www.hableanybadacsony.hu

Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj)

8261 Badacsonytomaj, Park utca 26.

Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj)
Park utca 26. , 8261 Badacsonytomaj

Modern birtokközpontunk egyedülálló módon a borvidék szívében, Badacsony központjában foglal helyet. A Hableány mindig is találkozó pont volt: rendezvények, bálok, születésnapok, nagy beszélgetések helyszíne - nincs ez másképp ma sem. Az ikonikus épület, a hatalmas terasz, a központi fekvés igazi közösségi térré teszi, ahová jó betérni egy pohár borra, ebédre vagy vacsorára, de a hely ennél több izgalmat is tartogat!
A vendégtérből közvetlenül rálátni a hatalmas tartályokra, így a vendég azonnal kicsit közelebb kerülhet a borkészítés folyamataihoz. Az üzemlátogatás különösen izgalmas, hiszen szakértő idegenvezetés mellett tekinthetünk be a régió egyik legmodernebb látványborászatában a kulisszák mögé.
A különleges környezetben a borok mellé modern bisztrókonyhát álmodtunk, amivel szeretnénk megteremteni a modern, újszerű balatoni gasztronómiát. Helyi alapanyagok, szezonalitás, frissesség – ezen jelszavak mentén készítjük el a borokhoz komponált fogásainkat.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hableány Bisztró-Borbár – Badacsonytomaj

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(11 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.6

"Balatoni hangulat"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A kiszolgálás udvarias volt, az ételek pedig finomak és izgalmasak. Az amuse bouche-ként kapott tintahal tintával készült kenyér rajta füstölt harcsával fantasztikus volt, de egyáltalán minden hal tökéletesen volt elkészítve. Hatalmas adagok.
Borsosne Hogye Szilvia - 2020. október 15., csütörtök 11:00

"Gyomorrontó ebéd"

1
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 1
Rég volt ennyire rossz tapasztalatunk egy viszonylag ismert étteremről. Sok nagyon jó és kiváló étteremben voltunk már. A párommal együtt eltöltött mai nem átlagos árszínvonalú ebéd után szinte elképedtünk😞🤔 Ő meglepő módon a malacpörköltből egy csipetnyit kóstolt; furcsálltam is, de amikor megkóstoltam; “nem bírtam magamban tartani.” Szó szerint kellemetlen szaga volt; a galuska a savanyúval is érintetlen maradt. Ráadásul én gyomorrontást kaptam az elfogyasztott fogas karfiollal választás után. Jobb lett volna lehet ha én is kihagyom. Most szinte minden kijött belőlem; de nem kívánom ezt senkinek. A végén a majdnem érintetlen tányér után a kérdés így hangzott: “Finom volt?” Udvariasan mondta a párom, igen. Nem vették a lapot. Legszívesebben nem fizettem volna; vagy el se fogadják....
Kiss Anna - 2020. szeptember 18., péntek 20:04

"jó hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyszerű levesek, finom pisztráng, szuper fácánmell. (Nem igaz a vadász közhely, hogy a fácán csak levesnek jó, mert száraz, tudni kell elkészíteni!) Az izgalmas édesség is nagyon jó volt, esetleg a zelleren lehetett volna alakítani, talán karamellizálni kellett volna jobban..?
Tibor és Judit - 2020. március 17., kedd 18:28

"Elégedett voltam"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Jól éreztük magunkat,zseniális ételeket ettünk. A tálalás nagyon tetszetős,szemet gyönyörködtető.Kedves udvarias felszolgálás.
Csiszár Zoltán - 2020. március 16., hétfő 18:57

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindeben tokeletes volt, kivaltkepp az etelek minosege es elkeszitese. Vegre kreativ etelekkel talalkoztunk, onallo otletek, ujszeru kombinaciok kivaloan kivitelezve es harmonikus izek. Az etelek lenyugozoek, minden mas hibatlan.
Viktor - 2020. március 16., hétfő 15:32

"Badacsonyi vacsi"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Új étterem révén fenntartásokkal kezeltük a helyet, egészen a leparkolásig. Környezet gyönyörű, bár a hátsó parkolót kicsit elméretezték. Étterembe lépve elragadott minket a hangulat. Tetszetős, hogy a vendégtér mögött látható egy csodásan kialakított üzemi terület, amit látogatni is lehet. A felszolgálók elképesztően jó modorban és udvariasan kommunikálnak, le a kalappal!! Az ételek finomak, és igazán közvetlenné teszi a hangulatot, a borkostoló is... Az igazság az, hogy van egy felszolgáló srác, akire vigyázzon a vezetőség, mivel bármit képes eladni, olyan élvezettel körbeírni a termékeiket, hogy az ember azonnal meg akarja venni... Ez pont velünk történt meg, mivel az úriember úgy írta le a vacsra végén rendelhető desszertet, hogy a férjem és családbarátunk azonnal rendelt is egyet-egyet... A férjemék annyira megbánták a zelleres desszertet, hogy 30 percig azon röhögtek, hogy átverte őket a felszolgáló...:) Ezt persze teljes mértékben pozitív értelemben kellett megosztanom. Az étterem fantasztikus, a fogások isteniek, a hangulat és a felszolgálás csodás, de a férjem és barátja azt kéri, hogy a zelleres vaniliás desszertet engedjék el... Köszönjük, hogy ott lehettünk, megyünk még biztosan!!!!
Vigh Zsuzsi - 2020. március 15., vasárnap 19:41