Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj) - Badacsonytomaj

Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj) - hal / tenger gyümölcsei, magyar konyha

Képek az étteremről

Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj)

8261 Badacsonytomaj, Park utca 26.

Hableány Bisztró-Borbár (Badacsonytomaj)
Park utca 26. , 8261 Badacsonytomaj

Modern birtokközpontunk egyedülálló módon a borvidék szívében, Badacsony központjában foglal helyet. A Hableány mindig is találkozó pont volt: rendezvények, bálok, születésnapok, nagy beszélgetések helyszíne - nincs ez másképp ma sem. Az ikonikus épület, a hatalmas terasz, a központi fekvés igazi közösségi térré teszi, ahová jó betérni egy pohár borra, ebédre vagy vacsorára, de a hely ennél több izgalmat is tartogat!
A vendégtérből közvetlenül rálátni a hatalmas tartályokra, így a vendég azonnal kicsit közelebb kerülhet a borkészítés folyamataihoz. Az üzemlátogatás különösen izgalmas, hiszen szakértő idegenvezetés mellett tekinthetünk be a régió egyik legmodernebb látványborászatában a kulisszák mögé.
A különleges környezetben a borok mellé modern bisztrókonyhát álmodtunk, amivel szeretnénk megteremteni a modern, újszerű balatoni gasztronómiát. Helyi alapanyagok, szezonalitás, frissesség – ezen jelszavak mentén készítjük el a borokhoz komponált fogásainkat.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Hableány Bisztró-Borbár – Badacsonytomaj

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


5

(1 értékelés)


Konyha

5.0

Kiszolgálás

5.0

Hangulat

5.0

"Új felfedezés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nemrég próbáltuk ki az éttermet és csupa finomságot sikerült végigkóstolni. Bisztrós kínálat, korrekt adagok voltak a jellemzőek. A belső modern és az, hogy ide költözött a Laposa borászat további jó pont.
T. János - 2020. február 16., vasárnap 14:47