Hableány Bisztro-Winebar (Badacsonytomaj) in Badacsonytomaj

Hableány Bisztro-Winebar (Badacsonytomaj) - seafood, hungarian food

Make a Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
http://www.hableanybadacsony.hu

Hableány Bisztro-Winebar (Badacsonytomaj)

8261 Badacsonytomaj, Park utca 26.

Hableány Bisztro-Winebar (Badacsonytomaj)
Park utca 26. , 8261 Badacsonytomaj

Our modern winery is uniquely located in the heart of the wine region, at the center of Badacsony. Mermaid has always been a meeting point: events, balls, birthdays and long talks and this hasn’t changed at all. The iconic building, the big terrace and the central location makes it a real social place. It is perfect to drink a glass of wine, lunch or dinner but the venue holds much more than this.
From the restaurant one can see the stainless steel tanks, this way the guests get closer immediately to wine-making. The tour is specially exciting, as we can look behind the scenes in one of the most modern wineries of the region with expert guidance.
In this special environment besides the wines we have dreamt a modern bistro kitchen. With that we would like to create a modern and new Balaton gastronomy. Local materials, seasonality and freshness are the key. We prepare our meals with this words in mind.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hableány Bisztro-Winebar – Badacsonytomaj

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(11 értékelés)


food

4.6

service

4.6

ambience

4.6

"Balatoni hangulat"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
A kiszolgálás udvarias volt, az ételek pedig finomak és izgalmasak. Az amuse bouche-ként kapott tintahal tintával készült kenyér rajta füstölt harcsával fantasztikus volt, de egyáltalán minden hal tökéletesen volt elkészítve. Hatalmas adagok.
Borsosne Hogye Szilvia - Thursday 15/10/2020

"Gyomorrontó ebéd"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Rég volt ennyire rossz tapasztalatunk egy viszonylag ismert étteremről. Sok nagyon jó és kiváló étteremben voltunk már. A párommal együtt eltöltött mai nem átlagos árszínvonalú ebéd után szinte elképedtünk😞🤔 Ő meglepő módon a malacpörköltből egy csipetnyit kóstolt; furcsálltam is, de amikor megkóstoltam; “nem bírtam magamban tartani.” Szó szerint kellemetlen szaga volt; a galuska a savanyúval is érintetlen maradt. Ráadásul én gyomorrontást kaptam az elfogyasztott fogas karfiollal választás után. Jobb lett volna lehet ha én is kihagyom. Most szinte minden kijött belőlem; de nem kívánom ezt senkinek. A végén a majdnem érintetlen tányér után a kérdés így hangzott: “Finom volt?” Udvariasan mondta a párom, igen. Nem vették a lapot. Legszívesebben nem fizettem volna; vagy el se fogadják....
Kiss Anna - Friday 18/09/2020

"jó hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyszerű levesek, finom pisztráng, szuper fácánmell. (Nem igaz a vadász közhely, hogy a fácán csak levesnek jó, mert száraz, tudni kell elkészíteni!) Az izgalmas édesség is nagyon jó volt, esetleg a zelleren lehetett volna alakítani, talán karamellizálni kellett volna jobban..?
Tibor és Judit - Tuesday 17/03/2020

"Elégedett voltam"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat,zseniális ételeket ettünk. A tálalás nagyon tetszetős,szemet gyönyörködtető.Kedves udvarias felszolgálás.
Csiszár Zoltán - Monday 16/03/2020

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindeben tokeletes volt, kivaltkepp az etelek minosege es elkeszitese. Vegre kreativ etelekkel talalkoztunk, onallo otletek, ujszeru kombinaciok kivaloan kivitelezve es harmonikus izek. Az etelek lenyugozoek, minden mas hibatlan.
Viktor - Monday 16/03/2020

"Badacsonyi vacsi"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Új étterem révén fenntartásokkal kezeltük a helyet, egészen a leparkolásig. Környezet gyönyörű, bár a hátsó parkolót kicsit elméretezték. Étterembe lépve elragadott minket a hangulat. Tetszetős, hogy a vendégtér mögött látható egy csodásan kialakított üzemi terület, amit látogatni is lehet. A felszolgálók elképesztően jó modorban és udvariasan kommunikálnak, le a kalappal!! Az ételek finomak, és igazán közvetlenné teszi a hangulatot, a borkostoló is... Az igazság az, hogy van egy felszolgáló srác, akire vigyázzon a vezetőség, mivel bármit képes eladni, olyan élvezettel körbeírni a termékeiket, hogy az ember azonnal meg akarja venni... Ez pont velünk történt meg, mivel az úriember úgy írta le a vacsra végén rendelhető desszertet, hogy a férjem és családbarátunk azonnal rendelt is egyet-egyet... A férjemék annyira megbánták a zelleres desszertet, hogy 30 percig azon röhögtek, hogy átverte őket a felszolgáló...:) Ezt persze teljes mértékben pozitív értelemben kellett megosztanom. Az étterem fantasztikus, a fogások isteniek, a hangulat és a felszolgálás csodás, de a férjem és barátja azt kéri, hogy a zelleres vaniliás desszertet engedjék el... Köszönjük, hogy ott lehettünk, megyünk még biztosan!!!!
Vigh Zsuzsi - Sunday 15/03/2020