Hableány Bisztro-Winebar (Badacsonytomaj) in Badacsonytomaj

Hableány Bisztro-Winebar (Badacsonytomaj) - seafood, hungarian food

Make an Online Reservation

Hableány Bisztro-Winebar (Badacsonytomaj)

8261 Badacsonytomaj, Park utca 26.

Hableány Bisztro-Winebar (Badacsonytomaj)
Park utca 26. , 8261 Badacsonytomaj

Our modern winery is uniquely located in the heart of the wine region, at the center of Badacsony. Mermaid has always been a meeting point: events, balls, birthdays and long talks and this hasn’t changed at all. The iconic building, the big terrace and the central location makes it a real social place. It is perfect to drink a glass of wine, lunch or dinner but the venue holds much more than this.
From the restaurant one can see the stainless steel tanks, this way the guests get closer immediately to wine-making. The tour is specially exciting, as we can look behind the scenes in one of the most modern wineries of the region with expert guidance.
In this special environment besides the wines we have dreamt a modern bistro kitchen. With that we would like to create a modern and new Balaton gastronomy. Local materials, seasonality and freshness are the key. We prepare our meals with this words in mind.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Hableány Bisztro-Winebar – Badacsonytomaj

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(13 értékelés)


food

4.5

service

4.5

ambience

4.5

"Csalódás"

3.0
food: 3 service: 3 ambience: 3
Ahhoz képest , hogy olyan mint a Déli pályaudvar, szocialista burkolat kint, semmitérő székek semmitérő ülőpárnákkal gyalogátkelő nincs- ne is legyen mert ide kár bemenni-elképedztő jónak tartják MAGUKAT. ,választék nulla. Egy dolog a különleges: az ár, drága. Az étrl ehyáltalán nem kúlönleges. A borjú bécsin rajta volt az a rágos része. Mi ebben a kúlönleges?
Pető István - Sunday 20/08/2023

"Álomszerű"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fogyasztás: 2 féle előétel, 2 féle főétel Résztvevők: kifinomult ízlésű pár, objektív értékítélettel, markáns gasztronómiai tapasztalatokkal Ételek: fantasztikus, álomszerű ízek és ételdesign Kiszolgálás: figyelmes, kedves, humoros
Novák Zoltán - Saturday 16/10/2021

"Balatoni hangulat"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
A kiszolgálás udvarias volt, az ételek pedig finomak és izgalmasak. Az amuse bouche-ként kapott tintahal tintával készült kenyér rajta füstölt harcsával fantasztikus volt, de egyáltalán minden hal tökéletesen volt elkészítve. Hatalmas adagok.
Borsosne Hogye Szilvia - Thursday 15/10/2020

"Gyomorrontó ebéd"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Rég volt ennyire rossz tapasztalatunk egy viszonylag ismert étteremről. Sok nagyon jó és kiváló étteremben voltunk már. A párommal együtt eltöltött mai nem átlagos árszínvonalú ebéd után szinte elképedtünk?? Ő meglepő módon a malacpörköltből egy csipetnyit kóstolt; furcsálltam is, de amikor megkóstoltam; “nem bírtam magamban tartani.” Szó szerint kellemetlen szaga volt; a galuska a savanyúval is érintetlen maradt. Ráadásul én gyomorrontást kaptam az elfogyasztott fogas karfiollal választás után. Jobb lett volna lehet ha én is kihagyom. Most szinte minden kijött belőlem; de nem kívánom ezt senkinek. A végén a majdnem érintetlen tányér után a kérdés így hangzott: “Finom volt?” Udvariasan mondta a párom, igen. Nem vették a lapot. Legszívesebben nem fizettem volna; vagy el se fogadják....
Kiss Anna - Friday 18/09/2020

"jó hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyszerű levesek, finom pisztráng, szuper fácánmell. (Nem igaz a vadász közhely, hogy a fácán csak levesnek jó, mert száraz, tudni kell elkészíteni!) Az izgalmas édesség is nagyon jó volt, esetleg a zelleren lehetett volna alakítani, talán karamellizálni kellett volna jobban..?
Tibor és Judit - Tuesday 17/03/2020

"Elégedett voltam"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat,zseniális ételeket ettünk. A tálalás nagyon tetszetős,szemet gyönyörködtető.Kedves udvarias felszolgálás.
Csiszár Zoltán - Monday 16/03/2020