The Station (Mercure Budapest Castle Hill) - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Spárga és eper - Május 18-tól 29-ig. 8 900 Ft/fő Érvényes: 2023. május 18. - 2023. május 29.

SPÁRGA ÉS EPER - Opcionális három fogásos menüvel és esténként élőzenével várjuk Vendégeinket!

Spárga és eper napok

Leves/előételek
- Zöldspárga leves, kecskesajt, szarvasgombás kruton
- Garnélás citromos spárga saláta
- Sült zöldspárga és cékla, napon szárított paradicsom, pirított magvak

Főételek
- Rizotto, tavaszi kucsmagomba, spárga rügyek, mascarpone
- Vajas borjú karaj spárga veloute, zsenge borsó, új répa és új burgonya
- Grillezett lazac, epres spárga, zöldbors, vajas petrezselymes új burgonya
- 25 dk szóló spárga, főtt sonka, hollandi mártás

Desszert
- Epres panna cotta
- Roppanós morzsa süti rebarbarával
- Belga csoki szuflé friss eperrel

Három fogás ára: 8.900 Ft/fő, mely tartalmazza a szervízdíjat.

Ingyenes parkolási lehetőség, esténként élőzene várja a Vendégeket!

Éljen ezzel a remek ajánlattal, válassza ki az időpontot az online foglalási naplóban, foglalja le asztalát ITT:

Foglaljon most

The Station (Mercure Budapest Castle Hill)

1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.

The Station (Mercure Budapest Castle Hill)
Krisztina körút 41-43. , 1013 Budapest

"Jöjjön be az utcáról az utcába" és a kortárs urbánus design elemek közt találja meg az állomást. Ez a The Station étterem, a "Street In" stílusú Mercure Budapest Castle Hill szálloda vadonatúj  gyöngyszeme. Gasztro filozófiánkat úgy nevezzük "A három pillér". Ennek jelentése a Bistro, az Egészségtudatos és a Modern magyaros ételek harmonikus együtt állása.
Várjuk vendégeinket Budán, egyszerű megközelíthetőséggel, ingyenes parkolási lehetőséggel és állandóan változó rom kocsma hangulatú bárral.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: The Station (Mercure Budapest Castle Hill) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(526 értékelés)


Konyha

4.8

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"5* meglepetés"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Már a sikkes, ízbomba meglepetés falat - ami folyékony volt- levett minket a lábunkról. Csak annyit mondok: citrusos mézes vajkrém házi kenyérrel, és a fácánról ne is beszéljünk! Van még valaki aki nem járt itt?! Nagyon nagyon jól éreztük magunkat, ötleteket gyűjtöttünk, csak annyi kifogásunk lenne, miért nincs étterem hét 52x egy évben.
N Kinga - 2023. április 26., szerda 07:20

"Csodás élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mindig szívesen jövünk ide. Az ételek finomak, a kiszolgálás tökéletes.
L. Erika - 2023. április 24., hétfő 09:56

"Ügyes"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Kicsit lassú, de nagyon figyelmes volt a kiszolgálás. A fogások ötletesek voltak és jó ízűek, majdnem tökéletesre készültek, ezért finomakat ettünk és jól éreztük magunkat. Külön értékeljük a rugalmasságot az ételekkel. Köszönjük!
Kíváncsi vendég - 2023. április 18., kedd 21:49

"Várakozáson felüli"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kellemes hangulatú estét töltöttünk el az étteremben, köszönhetően a hely atmoszférájának.Közvetlen, figyelmes, kedves vendégül látó felszolgálók. Ételek nagyon jól átgondoltak voltak már a chef üdvözletétől kezdve. Az irány amit képviselnek nekünk nagyon tetszik. A mélygarázs ingyenes használata szintén nagyon kedves gesztus.Csak így tovább minden téren.
J Péter - 2023. április 18., kedd 18:41

"Közepes"

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 2
Közepes főfogások, kelletlen fáradt kiszolgálás, semmilyen hangulat. Kiemelkedő vendégváró falatok, finom tiramisu.
Ano Nym - 2023. április 17., hétfő 19:09

"Mesés vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Visszatérő vendégként újfent megállapítottam, hogy tegnap este barátnőimmel ismételten egy gasztronómiai élmény részesei lehettünk a The Station Restaurant & Bar jóvoltából. Vagyis, azon túl hogy az ételek mennyeiek, felszolgálást követően minden fogás esetèn lebilincselő tájékoztatásban is részesülhettünk, hogy pontosan mi került a tányérunkra. Ebből is látszik, hogy ez az étterem kiemelt figyelmet fordít minden vendégére, ezzel fokozva az összhatást.
H. Klára - 2023. április 17., hétfő 18:30