The Station (Mercure Budapest Castle Hill) - Budapest

The Station (Mercure Budapest Castle Hill) - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

The Station (Mercure Budapest Castle Hill)

1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.

The Station (Mercure Budapest Castle Hill)
Krisztina körút 41-43. , 1013 Budapest

"Jöjjön be az utcáról az utcába" és a kortárs urbánus design elemek közt találja meg az állomást. Ez a The Station étterem, a "Street In" stílusú Mercure Budapest Castle Hill szálloda vadonatúj  gyöngyszeme. Gasztro filozófiánkat úgy nevezzük "A három pillér". Ennek jelentése a Bistro, az Egészségtudatos és a Modern magyaros ételek harmonikus együtt állása.
Várjuk vendégeinket Budán, egyszerű megközelíthetőséggel, ingyenes parkolási lehetőséggel és állandóan változó rom kocsma hangulatú bárral.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: The Station (Mercure Budapest Castle Hill) – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(74 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.8

"Remek ételek, tökéletes kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Úgy az ételekkel, mint a kiszolgálással teljesen elégedettek voltunk. Nagyon tetszett, hogy a felszolgáló részletesen tudott beszélni a menüsorról. A konyhát vezető séf is többször kijött és érdeklődött, beszélgetést kezdeményezett több asztalnál is a fogások felszolgálása között, ami nem volt tolakodó, sőt kellemes beszélgetés vált belőle.
Dr. Gőz Péter - 2020. augusztus 10., hétfő 11:42

"Mindenkinek ajánlom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csodás ételek, minőségi alapanyagok, hozzáértő, kedves pincérek, remek enteriőr. Visszatérünk!
Hajdu Ildikó - 2020. augusztus 10., hétfő 06:37

"“Minden állomás könnyen elfelejthető”, de nem ez!"

4,2
Konyha: 5 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Régi Dining City motorosok vagyunk, sok helyet kipróbáltunk, de nyugodt szívvel kijelenthetem, a The Station Restaurant & Bar kimagaslik a budapesti éttermek halmazából. Kiváló konyha, friss, válogatott alapanyagok, gazdag ízvilág. Ha negatívumot is említenem kellene, akkor az az “egyszemélyes” kiszolgálás, ami ugyan figyelmes, bő tájékoztatást nyújt mindenről, de a vendégnek az a benyomása, hogy az öltönyös szikár fiatalember “ A PINCÉR” a többiek csak lézengenek, és az ő keze alá dolgoznak.
Simon Lajos - 2020. augusztus 09., vasárnap 09:24

"The Station "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek ízletesek és gyönyörűen tálaltak. A borválogatás is kitűnő volt. A felszolgálás a szakszerű étel ismertetéssel együtt profi volt, csak ajánlani tudjuk!
Vioszné Edit - 2020. augusztus 09., vasárnap 08:23

"Jó konyha, figyelmes kiszolgálás"

3,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Összességében finomabbat és jobbat kaptunk a vártnál. Szépen tálalt „pont elég” mennyiségű ételeket fogyasztottunk. Bár a szakács bánhatna kicsit erősebben az ízekkel, fűszerekkel. A bárány néhol rágós volt (borda), néhol nem sült meg (belül nyers hús volt csevap). A Bélszín carpaccio, Parmezános, zsályás pulyka steak és a Tonkababos csokoládétorta viszont kiváló volt. Nem erőltették ránk az itallapot, amikor vizet kértünk: kancsóban kaptunk egyet jéggel és egyet jég nélkül is, pedig csak ketten voltunk. A környezet kényelmes, de a nemrég történt felújítás miatt eklektikus (értsd: nyomasztóan zavaros a belső építészet). Szerintünk is Dining City kategóriájának az egyik legjobb étterme. A következő ételeket kóstoltuk: Savoyai zöldségleves pistou-val (pesztóval), Bélszín carpaccio, rukkola, parmezánforgács; Főételnek: Parmezános, zsályás pulyka steak szilvával, lágy polenta és Bárány texturák (csevap, sous-vide, marinált), parázs burgonya, primőr zöldségek;Desszertnek: Matcha tea mousse, tápiókagyöngy és licsi és Tonkababos csokoládétorta.
B. L. - 2020. augusztus 07., péntek 12:25

"Ismét egy fantasztikus ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden étel nagyon finom volt, pedig hárman 9 félét ettünk. Udvarias és profi kiszolgálás, az üdvözlőfalat és a házi kenyér is szuper ízletes.
Sáfrányos Erika - 2020. augusztus 07., péntek 08:51