Restaurant The Station (Mercure Budapest Castle Hill) in Budapest

Restaurant The Station (Mercure Budapest Castle Hill) - international food

Make an Online Reservation

Restaurant The Station (Mercure Budapest Castle Hill)

1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.

The Station (Mercure Budapest Castle Hill)
Krisztina körút 41-43. , 1013 Budapest

„Come in from the street to the street” to find a station: The Station Restaurant in the contemporary urban design elements of the Mercure Budapest Castle Hill Hotel.
We call our gastro philosophy „The Three Pillars”. This means the harmonical constellation of Bistro, Health Minded and Modern Local Cuisine.
Waiting for our guests in Buda, with easy access, free parking possibility and always changing „ruin bar” atmosphere bar.

Reserve your table online now for free through DiningCity: The Station (Mercure Budapest Castle Hill) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(493 értékelés)


food

4.8

service

4.9

ambience

4.8

"Étterem Hét értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Továbbra is az egyik kedvencünk, már harmadjára jártunk a The Station-ben az Étterem Hét keretein belül. Az ételek továbbra is nagyon kreatívak, már-már fine diningszerűek, a személyzet pedig végtelenül profi, minden fogáshoz kaptunk egy "bemutatót" a felszolgáló úrtól, ami egy külön plusz pont. Valószínűleg nem utoljára voltunk itt.
Elekes Máté - Wednesday 22/03/2023

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak, minden fogást tökéletesen készítettek el a fantasztikus alapanyagokból, gyönyörűen tálalva érkezett az összes étel. A megszokott kiváló minőséget kaptuk. A kedvenc helyünk.😊👍 Köszönjük.
V. Andrea - Tuesday 21/03/2023

"Kellemes vacsora a Station-ben"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Érdekes és izgalmas ízek, különleges ételek és békés és nyugodt hangulat várt minket az étteremben. Az ételekre egyáltalán nem volt panaszunk, sőt! Mind a spenótos-sáfrányos leves, mind a fácán, de a yuzuval újragondolt friss saláta is elnyerte a partnerem illetve jómagam tetszését. Külön dicséret az igényesen összeállított borsorért is. A felszolgálás minősége szintén vetekedett a legjobb éttermi élményeinkkel. Összességében tényleg csak ajánlani tudom az éttermet. Mi mindenképpen tervezzük a visszatérést!
Mikó Márton - Monday 20/03/2023

"Egy szuper hely:)"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Már jártunk itt egyszer, de úgy éreztük ide vissza kell jönni. Az ételek most is csodásak voltak a kiszolgálás szintúgy. A bor sor is nagyon finom volt. Az étterem hangulata vacsoránál nagyon kellemes élőzenés kísérettel. Azt hiszem jövünk legközelebb is.
. . - Monday 20/03/2023

"The Station vacsora"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Másodszor voltunk az étteremben, ahol mindkét alkalommal kiválóan éreztük magunk. Remek kiszolgálás, rendkívül finom ételek és barátságos személyzet.
Szőke Ádám - Monday 20/03/2023

"Magas minőségi ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem ismét meg tudott lepni! Az összes étel jól megtervezett, magas szinvonalu volt. Csak gratulalni tudunk a gasztrónomiai élményert!!
Héger Katalin - Monday 20/03/2023