Restaurant The Station (Mercure Budapest Castle Hill) in Budapest

Restaurant The Station (Mercure Budapest Castle Hill) - international food

Make a Online Reservation

Restaurant The Station (Mercure Budapest Castle Hill)

1013 Budapest, Krisztina körút 41-43.

The Station (Mercure Budapest Castle Hill)
Krisztina körút 41-43. , 1013 Budapest

„Come in from the street to the street” to find a station: The Station Restaurant in the contemporary urban design elements of the Mercure Budapest Castle Hill Hotel.
We call our gastro philosophy „The Three Pillars”. This means the harmonical constellation of Bistro, Health Minded and Modern Local Cuisine.
Waiting for our guests in Buda, with easy access, free parking possibility and always changing „ruin bar” atmosphere bar.

Reserve your table online now for free through DiningCity: The Station (Mercure Budapest Castle Hill) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(74 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.8

"Remek ételek, tökéletes kiszolgálás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Úgy az ételekkel, mint a kiszolgálással teljesen elégedettek voltunk. Nagyon tetszett, hogy a felszolgáló részletesen tudott beszélni a menüsorról. A konyhát vezető séf is többször kijött és érdeklődött, beszélgetést kezdeményezett több asztalnál is a fogások felszolgálása között, ami nem volt tolakodó, sőt kellemes beszélgetés vált belőle.
Dr. Gőz Péter - Monday 10/08/2020

"Mindenkinek ajánlom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Csodás ételek, minőségi alapanyagok, hozzáértő, kedves pincérek, remek enteriőr. Visszatérünk!
Hajdu Ildikó - Monday 10/08/2020

"“Minden állomás könnyen elfelejthető”, de nem ez!"

4.2
food: 5 service: 3 ambience: 4
Régi Dining City motorosok vagyunk, sok helyet kipróbáltunk, de nyugodt szívvel kijelenthetem, a The Station Restaurant & Bar kimagaslik a budapesti éttermek halmazából. Kiváló konyha, friss, válogatott alapanyagok, gazdag ízvilág. Ha negatívumot is említenem kellene, akkor az az “egyszemélyes” kiszolgálás, ami ugyan figyelmes, bő tájékoztatást nyújt mindenről, de a vendégnek az a benyomása, hogy az öltönyös szikár fiatalember “ A PINCÉR” a többiek csak lézengenek, és az ő keze alá dolgoznak.
Simon Lajos - Sunday 09/08/2020

"The Station "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon jól éreztük magunkat, az ételek ízletesek és gyönyörűen tálaltak. A borválogatás is kitűnő volt. A felszolgálás a szakszerű étel ismertetéssel együtt profi volt, csak ajánlani tudjuk!
Vioszné Edit - Sunday 09/08/2020

"Jó konyha, figyelmes kiszolgálás"

3.8
food: 4 service: 4 ambience: 3
Összességében finomabbat és jobbat kaptunk a vártnál. Szépen tálalt „pont elég” mennyiségű ételeket fogyasztottunk. Bár a szakács bánhatna kicsit erősebben az ízekkel, fűszerekkel. A bárány néhol rágós volt (borda), néhol nem sült meg (belül nyers hús volt csevap). A Bélszín carpaccio, Parmezános, zsályás pulyka steak és a Tonkababos csokoládétorta viszont kiváló volt. Nem erőltették ránk az itallapot, amikor vizet kértünk: kancsóban kaptunk egyet jéggel és egyet jég nélkül is, pedig csak ketten voltunk. A környezet kényelmes, de a nemrég történt felújítás miatt eklektikus (értsd: nyomasztóan zavaros a belső építészet). Szerintünk is Dining City kategóriájának az egyik legjobb étterme. A következő ételeket kóstoltuk: Savoyai zöldségleves pistou-val (pesztóval), Bélszín carpaccio, rukkola, parmezánforgács; Főételnek: Parmezános, zsályás pulyka steak szilvával, lágy polenta és Bárány texturák (csevap, sous-vide, marinált), parázs burgonya, primőr zöldségek;Desszertnek: Matcha tea mousse, tápiókagyöngy és licsi és Tonkababos csokoládétorta.
B. L. - Friday 07/08/2020

"Ismét egy fantasztikus ebéd"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden étel nagyon finom volt, pedig hárman 9 félét ettünk. Udvarias és profi kiszolgálás, az üdvözlőfalat és a házi kenyér is szuper ízletes.
Sáfrányos Erika - Friday 07/08/2020