Mozata libanoni étterem - Budapest

Mozata libanoni étterem - közel-keleti, libanoni konyha

Képek az étteremről

Mozata libanoni étterem

1052 Budapest, Párizsi utca 3.

Mozata libanoni étterem
Párizsi utca 3. , 1052 Budapest

Tapasztalja meg milyen is az igazi libanoni vendéglátás az „Ahlan Wa Sahlan” köszöntés szellemében! A Mozata autentikus libanoni bisztró, pékség és specialty kávézó izgalmas koncepciójának egyvelege.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Mozata libanoni étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(71 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.7

"Az egyik legjobb a városban"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Csak ajánlani tudom az éttermet, az ételek kiválóak és nagyon különlegesek! A kiszolgálás is tökéletes, mindenki figyelmes és kedves volt és nyáron a terasz nagyon hangulatos.
Durbák Sára - 2022. június 07., kedd 06:56

"meglepetés: jó és rossz!"

4
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
A legjobban a hely tetszett: nem túl sok kelet de mégsem 4 fehér fal, ízléses keverék. Picit sokat vártunk a levesre, pedig alapból az a gyors előétel. A humusz és a lepénykenyér első osztályú volt, a rózsa limonádé nemkülönben. A főétel és a leves valahogy nagyon nem keleti ízvilág, karakteresebb fűszerezést vártunk, de lehet csak azért mert nem ismerjük a libanoni konyhát, lehet a fűszerezés semmiben nem különbözik a miénktől. A desszert viszont annyira elképesztő, meglepő és finom volt, hogy csak amiatt javasolom mindenki menjen, mert odáig voltunk (mindkét éttermi hét menüt kipróbáltuk).
nk - 2022. március 26., szombat 08:42

"Abszolút kellemes"

4,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A személyzet, a kiszolgálás nagyon kedves, a humusz isteni, de másra sem lehet panasz.
Mészáros Erik - 2022. március 25., péntek 07:25

"Keleti élvezetek"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Előételnek abszolút a legkifinomultabb hummust kaptuk, amit Budapesten, az utóbbi években ettem! A levesek ízesítése is különleges és kiváló volt. Az étteremhéthez járó, második fogásnál sokalltuk a kuszkusz mennyiséget, de keveselltük a húst. A desszertek, bár nem a világom, de parádésak voltak. Főleg a kristálykehelyben tálalt puding. Köszönjük!
KM Maxim - 2022. március 24., csütörtök 17:28

"csodás humusz"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Az ételek nagyon közül a vöröslencse leves volt a legjobb és a humusz, ami különösen finom volt, ahogyan a hozzájuk adott pita is. A Fattoush Saláta talán túlzottan savanyú volt, de különösebben nem volt izgalmas. A csirkenyárs a fokhagymahabbal is finom volt. A bárány kissé száraz volt, még a külön tálalt szósszal is. A tejpuding a mi érzékszerveinknek inkább volt furcsa, mint jó, mint egy rózsaízű hab lett volna. A másik desszert (édes sajtkrém aprított tésztadarabokkal, pisztáciával) valójában nem is tűnt annyira desszertnek, de nagyon finom volt, csak már nem bírtunk annyit enni. A kétmenü közül az Anjar menü talán picit egysíkú volt a sok csicseriborsóval. Az étterem hangulat nem annyira különleges, picit zsúfoltan ültek a vendégek. A kiszolgálók kedvesek voltak.
Varga Attila - 2022. március 24., csütörtök 11:08

"A humusz nagyon jó"

3,5
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 3
Jó volt, hogy a négyfogásos menü keretében többféle ételt is ki tudtunk próbálni. A vöröslencseleves és a humusz ízlett a leginkább, utóbbi egészen kiváló volt. A többi étel annyira nem okozott katarzist.
Fazekas Zsuzsanna - 2022. március 24., csütörtök 10:58