Borterasz Étterem (Debrecen) - Debrecen

Borterasz Étterem (Debrecen) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Borterasz Étterem (Debrecen)

4025 Debrecen, Piac utca 19.

Borterasz Étterem (Debrecen)
Piac utca 19. , 4025 Debrecen

A Borterasz étteremben mindent annak rendeltünk alá, hogy a vendégek minél alaposabban megismerhessék az általuk választott vagy a sommelier ajánlotta bort. Ezért az enteriőr nem hivalkodó, a teraszt és a földszinti éttermi részt modern, letisztult formavilág jellemzi, miközben a régi, hagyományos borkultúra elemei legalább utalás szintjén megjelennek. Ugyanakkor a pince bútorait és egyéb berendezési tárgyait úgy választottuk ki, hogy azok mind a klasszikus borospincét idézzék meg.
A hazai borok kínálata széles, a jól ismert borászatok mellett kisebb, feltörekvő, de minőségi bort előállító pincészetek is bemutatkoznak. Egyetlen kritérium van csak: minőség mindenekfelett. A választék alapján mind a 22 borvidéket meg lehet ismerni, sőt néhány francia, portugál és új-zélandi bor is kóstolható. Mindenekelőtt borozó vagyunk, de finom ételek is várják vendégeinket. Az a vendég, aki megéhezik, vagy azért jön be, hogy a vacsorája mellé némi finom bort is elfogyasszon, nem fog csalódni.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Borterasz Étterem – Debrecen

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(7 értékelés)


Konyha

4.1

Kiszolgálás

4.5

Hangulat

4.6

"Gyatra eloetel, lassu kiszolgalas"

1,5
Konyha: 1 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 2
Ehetelten libamajas eloetel, mely nyomokban tartalmazott libamajat. Minosithetetlen volt.
Topa Zoltan - 2022. november 13., vasárnap 10:24
Borterasz Étterem (Debrecen) válasza:
Kedves Zoltán! Sajnálattal vettük tudomásul, hogy negatív tapasztalata volt éttermünkben. A liba napok keretein belül több, mint 50 elégedett fő fogyasztotta azt az ételt/étel sorozatot, amelyet Ön is. Az Ön visszajelzésén kívül, kizárólag pozitív megerősítéseket kaptunk. Gájer Bálint swing énekes rendezvénye miatt nem tudtuk Önöket a felső szintünkön fogadni, ezért a különtermünkben - a pince borozó részben - tudtunk helyet biztosítani, ahogy más Vendégeink számára is, akiknek egyébként nagyon tetszett az autentikus, hangulatos helység. A visszajelzés alapján Önök közül mindenki elfogyasztotta a megrendelt ételeket. Továbbra is elnézést kérünk ha csalódást okoztunk volna, és ezzel esetlegesen az Ön kellemesnek ígérkező estéjének hangulatát rontottuk volna. Ezért szeretnénk Önnek felajánlani, hogy éttermünk a jövőben bármikor a 6 fős társaságot meghívja egy tetszőleges napon – melyet Ön választhat ki – vacsorázni. Üdvözlettel: Borterasz Étterem

"Borterasz Étterem Debrecen"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ízletes menüsor, ami Isteni finom volt. Kiszolgálás kiváló,figyelmesek. Természetesen mindezekhez finom borok is társulnak.
Ihászné Gyenge Edina - 2022. október 18., kedd 09:28

"Fantasztikus hely és élmények"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon finom volt az ételsor! A kiszolgálás is mesteri: közvetlen és mégis udvarias. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Zoltán - 2022. október 14., péntek 05:43

"Kellemes vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
6 fővel mentünk vacsorázni. 2 születésnapos is volt a vendégeink között. A meglepetésekben az étterem maximálisan partner volt...Kéréseinket azonnal kivitelezték. Gratulálok a tulajdonosnak. Még biztos hogy visszatérünk... "I"ll be back :-)
Zsignár Zsolt - 2022. október 10., hétfő 04:48

"Borterasz "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Remek ízek, kifogástalan kiszolgálás.
Románné Zsóka - 2022. október 09., vasárnap 19:09

"Borterasz Debrecen "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Elegáns, ízléses és finom.
L A - 2022. október 09., vasárnap 06:29