Yama Budapest - Ázsiai, japán konyha

Képek az étteremről

Yama Budapest

1051 Budapest, Október 6. utca 9.

Yama Budapest
Október 6. utca 9. , 1051 Budapest

'A hegyek csúcsán' - ezt jelenti a YAMA. Célunk, hogy egy páratlan, élményközpontú, lélekkel teli gasztroszentélyt hozzunk létre Budapest szívében!
A legjobb ázsiai fúziós specialitásokon keresztül kínálunk élményeket és emlékeket. Ételeinket és italainkat egyszerre jellemzi a tradíció iránti tisztelet, a kísérletezés öröme és a kreativitás szabadsága.
A YAMA-élmény nem csak a gasztronómiáról szól. Egységes egészben gondolkodunk, amelynek ugyanolyan fontos részét képezik a hangok, a látvány és az atmoszféra, mint az étel és az ital.
Szerte a világban összegyűjtöttük, rendszereztük és újragondoltuk a legjobb tapasztalatokat: legyen szó ételről, dizájnról vagy élményről. Mindez egyetlen szóban ölt most testet: ez a YAMA.

 

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Yama Budapest – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,4

(36 értékelés)


Konyha

4.3

Kiszolgálás

4.6

Hangulat

4.5

"Not really worthy"

3,8
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
The food was good and fresh but the portions where too tiny. After the meal we were still hungry. The sushi was fresh but really nothing special. According to the price even the special menu was not really worthy without mentioning the real prices. Also the drinks, we were hoping for something with more flavour, but it was just a nice decoration. The ambience was good tho, music, interior design and service. Quite disappointed to be honest.
Andrea Torres - 2024. március 26., kedd 13:39

"Evening at Yama"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Yama feels more like a small meal before going clubbing. The atmosphere was spectacular. The manager was there to welcome people. He introduced himself when we entered. They care a lot about presentation and totally instagram worthy. I tried out the non-vegetarian option which includes: miso soup, salmon and something rolls, wagyu burger and a cheesecake. The presentation was amazing. They explained the details into the making which makes the experience more memorable. The servers come to check on us frequently. That’s very much appreciated but maybe a little too little privacy for me. They also get your coat when you enter. Everyone was happy to serve and take care of the guests request. Though, the portion size was a bit small. I wasn’t full, just enough but for my friend she’s very full.
Jess A - 2024. március 25., hétfő 11:12

"Fantasztikus vendégszeretet"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Fantasztikus felszolgálás,kifogástalan ételek. Ennek a kezdeményezésnek pont ez lenne a lényege,hogy hiába nem teljes áron próbáljuk ki az éttermet,de ha ilyen pozitív élményben lesz részünk,akkor teljes áron az étlapról rendelve is visszatérünk. Nekünk egészen biztosan a YAMA lett az egyik új kedvencünk. Köszi az élményt,még találkozunk!
Bánki Luca - 2024. március 25., hétfő 08:08

"Csodás este"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A személyzet nagyon profi volt. Már az ajtóban kedves fogadtatást kaptunk, és az este folyamán is többször érdeklődtek, hogy érezzük magunkat, hogy ízlettek a fogások. Az ételek nagyon finomak voltak és csoda szép volt a tálalás. Biztosan visszatérünk még!
Nguyen Gyöngyi - 2024. március 23., szombat 16:57

"Minden szuper volt"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A legnagyobb odafigyeléssel szolgáltak ki minket, a pincérek nagyon figyelmesek és kedvesek voltak. Az ételek is igazán ízletesek voltak. Egyedül a sushival lehettek volna merészebbek, hiszen ez a kínàlatuk egy nagy részét teszi ki.
Gecse Dóra - 2024. március 21., csütörtök 07:35

"Fast and furious "

4,3
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Our overall experience was good, but I felt like they are trying to get us to finish very fast. The next dish was served 30 seconds after we finished the previous one. So it felt a bit like we are a burden for the restaurant.
yoav leibovits - 2024. március 21., csütörtök 07:07