Flava Kitchen & More - Budapest

Nincs értékelés

(0 értékelés)

Flava Kitchen & More - Ázsiai, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Flava Kitchen & More

1051 Budapest, Október 6. utca 26.

Flava Kitchen & More
Október 6. utca 26. , 1051 Budapest

Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból, a Michelin Guide ajánlásával bíró Budapest belvárosi étteremben. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett tradicionális ételek is helyet kapnak. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
Pont így álmodtuk meg a kulináris élményekkel fűszerezett budapesti oázis receptjét, melyet az ízek után szabadon, egyszerűen csak Flavának neveztünk el. Egy exkluzív étterem Budapest szívében, ahol nemcsak a történetek, hanem a tudatos gasztronómia, az elegancia és a világ ízei is összefutnak.
Mert mindegy, honnan és mikor térünk be a különösen ismerős nagyvárosi oázisba, a Flava étterem kínálatában mindig megtaláljuk azt, amit keresünk: a bakancslistás ízeket és a könnyed élmények instant pikantériáját.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Flava Kitchen & More – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


Konyha

0.0

Kiszolgálás

0.0

Hangulat

0.0