Flava Kitchen & More - Budapest

Flava Kitchen & More - Ázsiai, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Flava Kitchen & More

1051 Budapest, Október 6. utca 26.

Flava Kitchen & More
Október 6. utca 26. , 1051 Budapest

Mindig friss, globalista alapanyagokból komponált fogások a világ legnépszerűbb gasztrokultúráiból, a Michelin Guide ajánlásával bíró Budapest belvárosi étteremben. Az észak-afrikai, latin-amerikai és közel-keleti ihletésű finomságok mellett tradicionális ételek is helyet kapnak. A kulináris élményeket már csak a kiváló italok fokozhatják tovább: a jó borok, az izgalmas koktélok és a felszabadult pillanatokhoz tökéletesen passzoló pezsgők sem hiányozhatnak a repertoárból. Persze, elengedhetetlen a hangulatos zenei aláfestés, a lebilincselő környezet no és a magával ragadó pozitív atmoszféra.
Pont így álmodtuk meg a kulináris élményekkel fűszerezett budapesti oázis receptjét, melyet az ízek után szabadon, egyszerűen csak Flavának neveztünk el. Egy exkluzív étterem Budapest szívében, ahol nemcsak a történetek, hanem a tudatos gasztronómia, az elegancia és a világ ízei is összefutnak.
Mert mindegy, honnan és mikor térünk be a különösen ismerős nagyvárosi oázisba, a Flava étterem kínálatában mindig megtaláljuk azt, amit keresünk: a bakancslistás ízeket és a könnyed élmények instant pikantériáját.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Flava Kitchen & More – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


3,4

(14 értékelés)


Konyha

3.3

Kiszolgálás

3.3

Hangulat

3.5

"Szép enteriőr, középszerű főétellel"

3,2
Konyha: 1 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Az étterem kialakítása nagyon hangulatos, modern, a személyzet is kedves volt, a currys csirke főétel viszont nagy csalódás volt, egy átlag indiai étteremben hasonlót kapni. Nem értem hogy kapott Michelin ajánlást a hely.
Péter Szabolcs - 2024. március 30., szombat 19:05

"Nem ért föl a hype-hoz"

3,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Nagy várakozásokkal jöttünk, de átlagos kajákat kaptunk a legmagasabb árkategóriában. A személyzet a fizetéskor valamiért átment kőbunkóba; ránk akartak varrni egy plusz limonádét, konkrétan előrángatták hátulról a személyt, aki készítette őket, de megjárták, mert ő emlékezett, hogy nem csinált annyit, amennyit a pincérek mondtak. Elég gusztustalan mentalitás egy ilyen nívós helytől. De a legnagyobb csalódás továbbra is az, hogy egyszerűen az étel minősége egyáltalán semmi különös. Miért Michelin ajánlásos ez a hely???
S D - 2024. március 25., hétfő 19:24

"Szép, finom, nem full extrás, tehát túlárazott"

4
Konyha: 4 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 4
Nagy hírverés volt a hely körül, ehhez képest talán egy picit csalódtunk. Az előétel és a desszert kiválóak, de a főétel mondhatni snassznak bizonyult. Az italok rém drágák. A hely szép, jó a sok zöld. A személyzet alapvetően kedves, de kicsit furán tudtak viselkedni, és elég kelletlenek voltak, amikor 2 pár külön akart fizetni... A hely minőségéhez az áraik nem érnek föl.
Füredi Félix - 2024. március 25., hétfő 19:16

"."

3,3
Konyha: 3 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Átlagos, kicsit csalódás volt ételek terén.
Bíró Ágnes - 2024. március 25., hétfő 07:51

""

2,3
Konyha: 2 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 3
Sajnos nagy csalódás volt nekünk a Flava. Már amikor megérkeztünk nekünk kellett keresni egy felszolgálót, hogy segítsen az asztalfoglalásunkkal. Majd a pincérnőnek jeleztük, hogy szinte ehetetlen az előételnél tálalt hús, egyrészt hideg volt másrészt alig lehetett elrágni, mire az volt a reakció, hogy ennek ilyennek kell lenni. Szerintem egy ilyen színvonalú helyen ez nem a megfelelő reakció. Sajnos a további ételek jóindulattal is csak közepesek voltak, de semmiképp nem jók. Összességiben a felszolgálás minőségével és az ételekkel sem voltunk megelégedve és még a fejenként 10.000ft-os árat is sajnáltuk rá. Nem hiszem, hogy visszatérnénk.
Foltyn Vivien - 2024. március 23., szombat 07:18

"Expected more than we got"

3,3
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 3
Service do not reach expected michelin star restaurant. Waiters were always changing, we could not have one person who would serve us the whole evening. Neverheless, waiter could not remember what we ordered, messed up our seats and did not follow standard manner of restaurant. That’s not what you expect by michelin star restaurant. Served food was simple, not even close to what restaurant offer on daily basis. Honestly, will not recommend the Flava for the restaurant week experience.
Vlad - 2024. március 21., csütörtök 09:32