MÁK restaurant - Budapest

MÁK restaurant - nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Online foglalás nem lehetséges.


További infók közvetlen az étterem weboldalán:
https://www.mak.hu

MÁK restaurant

1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 4.

MÁK restaurant
Vigyázó Ferenc utca 4. , 1051 Budapest

MÁKtájak
Avagy „farm-to-MÁK”: tájak, hangulatok, történetek – a MÁK tányérokon.
Az étterem csapata a Kárpát-medencét járja, hogy egy-egy égtáj fontos, különleges, jellegzetes termelőit és alapanyag forrásait felfedezve minden negyedévben egy régió értékeit mutassa be a MÁK tányérjain.
Az étterem vezető séfje, Mizsei János a személyesen felfedezett alapanyag különlegességek és az ezek mögött álló emberek, történetek, közös élmények által inspirálva alkotja meg a MÁK szokásához híven progresszív, innovatív menüsorát.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: MÁK restaurant – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,8

(42 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Jó szívvel ajánlható étterem"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Az Éttermi Hét alkalmából ebédeltünk itt. Száminukra ez a hely az év győztese. Az ételek harmonikusan összeállítottak és ízesebbek voltak, mint a közeli szintén Michelin ajánlott étteremé. Talán a köret lehetett volna több, hogy jóllakhasson a vendég, ha már ebédelni jött. Évtizedek óta az egyik legjobb kiszolgálás, amivel találkoztunk, informatív de nem tolakodó. Nagy hátrány, hogy az asztalnál ülőknek erősen ajánlott ugyanazt rendelni.
B L - 2024. április 03., szerda 21:32

"Egyedi ételek, egyedi italpárosítás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszerű, indusztriális kialakítású a hely, modern, ízléses jegyekkel. A menü mellé ajándék fogásokat kaptunk, az ételek egytől egyig finomak voltak. A komboucha, juice válogatás az ételek mellé különösen egyedi élményt nyújtott. A felszolgálók is kedvesek voltak, összességében nagyon jól éreztük magunkat
Péter Szabolcs - 2024. március 30., szombat 19:12

"Kreatív, elegáns, éppen nem túlgondolt fine dining"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Kiváló helyen, nagyon átgondolt térben (csak egy példa - folyamatos a kellemes háttérnyüzsgés és zene, de soha nem kell megemelnie az embernek a hangját beszélgetéshez) fogadják a Mákba térő vendégeket az illedelmes pincérek, akik nyilvánvalóan teljesen tisztában vannak a menüsorral és a hozzájuk passzoló párosításokkal, legyen az bor vagy házi juice. Néha egy cseppet túl modorosan adják mindezt elő, de a szerviz profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Az első amuse bouche csak pisztráng különböző részeinek egészen kreatív felhasználásával már előrevetíti a menü egész koncepcióját. Csodás az egyfalatos égetett tészta (bár éppen az "egy falat" felső határán van, és az ököruszály töltelék kaphatna picit több hangsúlyt, de ezek tényleg apróságok), ami utána jön, az komoly szakértelemről és alapanyagtiszteletről árulkodik. A füstölt répa - almaszósz - torma granita előétel abszolút hibátlan, zseni, a hideg, de enyhén csípős torma átvágja a kellemesen karamellizált répát és a créme fraiche tölteléket. Életem legjobb szürkeharcsája volt a tökéletesre készített, alul felül ropogósra pirított szelet, könnyed sóskaszósszal (nem a menzás sóskamártás, az fix) és a céklákkal. A dagadó egyrészt gyönyörű volt a tányéron, kellemesen laktató volt és a jus tökéletesen egészítette ki a savanykás hagymákat és a gazdag tölteléket. Zárásként a tonkababos desszert meghozta az egyensúlyt, változatos textúrákkal és elképesztően krémes, lágy, vaníliás-csokis ízvilággal. Tényleg méltó bármilyen különleges alkalomhoz a hely, külön büszkeség, hogy mindez hazai séffel és hazai alapanyagokkal működik ennyire tökéletesen. A borpárosítás is magas színvonalú (hozzáteszem - nem agyeldobós egyik tétel sem önmagában, de az ételekhez nagyon passzolnak), viszont a házi kombuchák új dimenziüt nyitnak a szerencsétlen sofőröknek: tudnak egy borhoz hasonló komplex ízvilágot (főleg a gyakran szokatlan hozzávalók miatt) az alkoholtartalom nélkül. Le a kalappal, és csak így tovább, biztosan visszatérünk :)
Kun János - 2024. március 26., kedd 15:58

"Botrány!!!"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Igen, botrány... Főként, hogy az utca, ugye a kiváló éttermeiről lenne híres... S,akkor.... De le is írnám, miről van szó... Nos, BOTRÁNY az, hogy egy ILYEN REMEK, KIVÁLÓ ÉTTEREMRŐL korábban (szerintem) kevesebbet lehet(ett) hallani...Az ételeik remekek, az üdvözlőfalat(ok) is nagyszerűek. Apró, de KIVÁLÓ ízzel, mívességgel készítve... Örömmel tölti el az embert- s bár lehet, a környezet egy kicsit más, de a KISZOLGÁLÁS színvonala váratlan módon- akár MÁS, igazán közeli hely FELÉ emeli... Itt éreztem Magam a LEGJOBBAN az Étteremhéten. S, ITT ETTEM a legjobb ételeket is.... A leves ELKÉPESZTŐ VOLT, a zöldség elemek ropogósak, illetve HIHETETLEN ízűek- TELJESEN ELTÖLTI ez a fogás az embert... Hogy aztán a FŐÉTEL is PONTOSAN ilyen, netán "mégilyenebb" legyen.... Hmm... "Törvényes" élvezet- nyilvánosan.... Hmm... A hús valami ELKÉPESZTŐ VOLT, AZ ÍZEK "PONT OLYANOK, amilyennek lenniük kell.... Kellemes, eltöltő, most is a számban van.... Az édesség friss, s hasonlóképpen nagyszerű... Nem túlterhelő, hihetetlen mívességgel készítve ez is.... NAGYON köszönöm a KEDVES MUNKATÁRSAIKNAK, akik a hét LEGSZEBB ESTJÉT ajándékozták Nekünk! Az Ég áldja Magukat!
Szabad Kék - Arany - 2024. március 25., hétfő 12:07

"perfect"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Delicious cuisine and ideal service, good choice of wine, incl. affordable ones.
Ilya S - 2024. március 25., hétfő 07:26

"Tökéletes"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Egyszer mindenkinek kötelező. Az ízvilág illetve a texturák játéka olyan élményt hagyott hátra amit sokáig emlegetni fogunk. Nem beszélve a kiszolgálásról ami olyan színvonalú volt amilyet egy ilyen hely érdemel. Udvariasság olyan szinten járt és a szakma szeretete, hogy ha valaki véletlenül melegítőben tévedt be még őt is udvariasan kedvesen fogadták. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a sikerek ellenére vendég központú maradt a hely.
Noé - 2024. március 24., vasárnap 22:16