MÁK restaurant - international food

Make an Online Reservation

No online reservation possible


More information on the restaurant’s own website:
https://www.mak.hu

MÁK restaurant

1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 4.

MÁK restaurant
Vigyázó Ferenc utca 4. , 1051 Budapest

MÁKregions
Or „farm-to-MÁK”: landscape, ambiance, stories - on the plates of MÁK.
The team of our restaurant travels all over our homeland, the Carpathian Basin to discover the important, special, characteristic producers and sources of ingredients of a particular region, and to present the values of
a region on the plates of MÁK.
The restaurant’s executive chef, János Mizsei, creates (in accordance with MÁK’s tradition) a progressive, innovative menu - inspired by the specialities of the ingredients he personally discovered and the people, stories, joint experiences behind them.

Reserve your table online now for free through DiningCity: MÁK restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(42 értékelés)


food

4.9

service

4.8

ambience

4.7

"Jó szívvel ajánlható étterem"

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Az Éttermi Hét alkalmából ebédeltünk itt. Száminukra ez a hely az év győztese. Az ételek harmonikusan összeállítottak és ízesebbek voltak, mint a közeli szintén Michelin ajánlott étteremé. Talán a köret lehetett volna több, hogy jóllakhasson a vendég, ha már ebédelni jött. Évtizedek óta az egyik legjobb kiszolgálás, amivel találkoztunk, informatív de nem tolakodó. Nagy hátrány, hogy az asztalnál ülőknek erősen ajánlott ugyanazt rendelni.
B L - Wednesday 03/04/2024

"Egyedi ételek, egyedi italpárosítás"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyszerű, indusztriális kialakítású a hely, modern, ízléses jegyekkel. A menü mellé ajándék fogásokat kaptunk, az ételek egytől egyig finomak voltak. A komboucha, juice válogatás az ételek mellé különösen egyedi élményt nyújtott. A felszolgálók is kedvesek voltak, összességében nagyon jól éreztük magunkat
Péter Szabolcs - Saturday 30/03/2024

"Kreatív, elegáns, éppen nem túlgondolt fine dining"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Kiváló helyen, nagyon átgondolt térben (csak egy példa - folyamatos a kellemes háttérnyüzsgés és zene, de soha nem kell megemelnie az embernek a hangját beszélgetéshez) fogadják a Mákba térő vendégeket az illedelmes pincérek, akik nyilvánvalóan teljesen tisztában vannak a menüsorral és a hozzájuk passzoló párosításokkal, legyen az bor vagy házi juice. Néha egy cseppet túl modorosan adják mindezt elő, de a szerviz profizmusa megkérdőjelezhetetlen. Az első amuse bouche csak pisztráng különböző részeinek egészen kreatív felhasználásával már előrevetíti a menü egész koncepcióját. Csodás az egyfalatos égetett tészta (bár éppen az "egy falat" felső határán van, és az ököruszály töltelék kaphatna picit több hangsúlyt, de ezek tényleg apróságok), ami utána jön, az komoly szakértelemről és alapanyagtiszteletről árulkodik. A füstölt répa - almaszósz - torma granita előétel abszolút hibátlan, zseni, a hideg, de enyhén csípős torma átvágja a kellemesen karamellizált répát és a créme fraiche tölteléket. Életem legjobb szürkeharcsája volt a tökéletesre készített, alul felül ropogósra pirított szelet, könnyed sóskaszósszal (nem a menzás sóskamártás, az fix) és a céklákkal. A dagadó egyrészt gyönyörű volt a tányéron, kellemesen laktató volt és a jus tökéletesen egészítette ki a savanykás hagymákat és a gazdag tölteléket. Zárásként a tonkababos desszert meghozta az egyensúlyt, változatos textúrákkal és elképesztően krémes, lágy, vaníliás-csokis ízvilággal. Tényleg méltó bármilyen különleges alkalomhoz a hely, külön büszkeség, hogy mindez hazai séffel és hazai alapanyagokkal működik ennyire tökéletesen. A borpárosítás is magas színvonalú (hozzáteszem - nem agyeldobós egyik tétel sem önmagában, de az ételekhez nagyon passzolnak), viszont a házi kombuchák új dimenziüt nyitnak a szerencsétlen sofőröknek: tudnak egy borhoz hasonló komplex ízvilágot (főleg a gyakran szokatlan hozzávalók miatt) az alkoholtartalom nélkül. Le a kalappal, és csak így tovább, biztosan visszatérünk :)
Kun János - Tuesday 26/03/2024

"Botrány!!!"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Igen, botrány... Főként, hogy az utca, ugye a kiváló éttermeiről lenne híres... S,akkor.... De le is írnám, miről van szó... Nos, BOTRÁNY az, hogy egy ILYEN REMEK, KIVÁLÓ ÉTTEREMRŐL korábban (szerintem) kevesebbet lehet(ett) hallani...Az ételeik remekek, az üdvözlőfalat(ok) is nagyszerűek. Apró, de KIVÁLÓ ízzel, mívességgel készítve... Örömmel tölti el az embert- s bár lehet, a környezet egy kicsit más, de a KISZOLGÁLÁS színvonala váratlan módon- akár MÁS, igazán közeli hely FELÉ emeli... Itt éreztem Magam a LEGJOBBAN az Étteremhéten. S, ITT ETTEM a legjobb ételeket is.... A leves ELKÉPESZTŐ VOLT, a zöldség elemek ropogósak, illetve HIHETETLEN ízűek- TELJESEN ELTÖLTI ez a fogás az embert... Hogy aztán a FŐÉTEL is PONTOSAN ilyen, netán "mégilyenebb" legyen.... Hmm... "Törvényes" élvezet- nyilvánosan.... Hmm... A hús valami ELKÉPESZTŐ VOLT, AZ ÍZEK "PONT OLYANOK, amilyennek lenniük kell.... Kellemes, eltöltő, most is a számban van.... Az édesség friss, s hasonlóképpen nagyszerű... Nem túlterhelő, hihetetlen mívességgel készítve ez is.... NAGYON köszönöm a KEDVES MUNKATÁRSAIKNAK, akik a hét LEGSZEBB ESTJÉT ajándékozták Nekünk! Az Ég áldja Magukat!
Szabad Kék - Arany - Monday 25/03/2024

"perfect"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Delicious cuisine and ideal service, good choice of wine, incl. affordable ones.
Ilya S - Monday 25/03/2024

"Tökéletes"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Egyszer mindenkinek kötelező. Az ízvilág illetve a texturák játéka olyan élményt hagyott hátra amit sokáig emlegetni fogunk. Nem beszélve a kiszolgálásról ami olyan színvonalú volt amilyet egy ilyen hely érdemel. Udvariasság olyan szinten járt és a szakma szeretete, hogy ha valaki véletlenül melegítőben tévedt be még őt is udvariasan kedvesen fogadták. Mindenkinek csak ajánlani tudom, mert a sikerek ellenére vendég központú maradt a hely.
Noé - Sunday 24/03/2024