Gundel Étterem Kávéház - Budapest

Gundel Étterem Kávéház - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Gundel Étterem Kávéház

1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

Gundel Étterem Kávéház
Gundel Károly út 4. , 1146 Budapest

A mai Gundel visszatért az eredeti küldetéshez, amely szerint „a Gundel mindenkié”!
Hisszük és hirdetjük Gundel Károly alapító gondolatát, amelynek égisze alatt kínáljuk ételeinket a leghíresebb Gundel klasszikusokat, legendás vendégszeretettel övezve! A Gundel étlapját, annak gerincét nem kellett megírni, már 80 éve készen áll. A legjobb Gundel hagyományokra építi az ételeket, ennek központi eleme a Nemzeti 11, az a tizenegy ikonikus Gundel fogás, amire mindannyian úgy tekintünk, mint a legfontosabb Gundel örökségre. Ezen keresztül mutatjuk meg a más országokból, kultúrákból idelátogatóknak, hogy mi magyarok mit szeretünk, mit fogyasztunk, mit tartunk a magyar konyha alapjának. A Gundel és ezzel együtt a magyar konyha ezen ízekkel versenyez a nemzetközi gasztronómiai játéktérben. Természetesen sok más kihagyhatatlan étel is helyet kapott ezen a rangos választékon, amelyeknek tökéletességéért Moldován Viktor és Wolf András séfek felelnek. Magyarország leghíresebb, egyben egyetlen hungarikum étterme kihagyhatatlan, Budapest és a magyar vendéglátás leghíresebb, bakancslistás helye! Gundelben minden az örökségről szól, ami többek között az étterem helyszíne, mely már több mint 127 éve a magyar gasztronómia bölcsője. A megújult Gundel ,,vissza a gyökerekhez” szlogennel épít, a beltérben és a kerthelyiségben is visszahoztuk a régi idők hangulatát, ezzel létrehoztunk egy olyan teret, ami egyszerre tiszteleg a Gundel aranykora előtt, ugyanakkor lehetőséget teremt arra, hogy minden napszakban, minden alkalomra, a lehető legszélesebb vendégkör előtt nyitva álljon.
Ismerje meg Magyarország leghíresebb éttermét, legyen a vendégünk.
Tapasztalja meg Ön is a legendát a magyar gasztronómia ikonikus fogásainak szülőhelyén!

Kávéházi kínálat, minden nap: 11:00-22:00.
Éttermi set menü kínálat, minden nap: 18:00-22:00.
Konyhazárás minden nap 21:00.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Gundel Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(767 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.7

"Méltó régi nagy híréhez"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden tökéletes volt. A felszolgálás, az ételek. A környezet , a minőségi szervízek. Amikor a cigány zenekar a Traviatából, Hattyúk tavából játszik. Minden a magas minőségről szól. Mégis barátságos, és nem sznob légkörben. Biztosan visszatérünk. Nem csak az étterem héten!
Varga Zsuzsanna - 2023. március 21., kedd 20:02

"Felejthetetlen élmény "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az étterem elegáns,nagy hangsúlyt fektetnek a részletekre.Az ételek nagyon finomak voltak,a hangulatot az élőzene fokozta.A kiszolgálás tökéletes.Nagyon kellemes estét töltöttünk itt.
Attila - 2023. március 21., kedd 19:12

"Fgy"

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nem lehet minden ételt megoldani csírákkal.
Füredi Gyula - 2023. március 21., kedd 13:03

"Nekem csalódás, de másnak szuper lehet"

2,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 2 Hangulat: 2
Annak ellenére, hogy mennyire szuper étterem, nekem és a páromnak csalódás volt. Az étel finom volt, a pincérek kedvesek, az étterem hozza azt a hangulatot, amit elvártam, az élőzene csodálatos volt. Mégsem megyek még egyszer, mert elfelejtették a rendelésem, és egy órát kellett várnom, mire megkaptuk a főételt. Sajnos nekem ez annyira kellemetlen volt, hogy én nem megyek többet.
Szabó Adrienn - 2023. március 21., kedd 09:53

"egy nagyszerű est receptje "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Első alkalommal voltunk és mitagadás voltak elvárásaink. Az étterem messzemenőleg hozta azokat - nem szokásom a túldícséret de ez alkalommal tényleg csak jót mondhatok. Minket megfőztek, vissza fogunk térni és másoknak is jó szívvel ajánlom , hogy tegyék próbára ezt a remek budapesti éttermet. ui. A gundel palacsinta igazi fénypont volt a végén, feltétlenül javaslom.
Béla - 2023. március 21., kedd 08:52

"Estebéd"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Az étterem híre miatt jöttünk egy 8 fős társasággal, az ételek tökéletesek voltak bár a Gundel palacsinta rettentően édes volt, kicsit fanyarabb csokoládészószra gondoltam volna a töltelék ellensúlyozásaként. A pincérek tudták a dolgukat bár elég szótlanok voltak mikor javaslatot kértünk az italválasztásnál. A hely maga impozáns, a berendezés, a tisztaság, a zongora és élőzene miatt az ember valóban élményt kap. Megnéztük de nem lesz kedvenc.
Nagy Dóra - 2023. március 21., kedd 06:57