Gundel Étterem Kávéház - Budapest

Gundel Étterem Kávéház - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Gundel Étterem Kávéház

1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

Gundel Étterem Kávéház
Gundel Károly út 4. , 1146 Budapest

A mai Gundel visszatért az eredeti küldetéshez, amely szerint „a Gundel mindenkié”!
Hisszük és hirdetjük Gundel Károly alapító gondolatát, amelynek égisze alatt kínáljuk ételeinket a leghíresebb Gundel klasszikusokat, legendás vendégszeretettel övezve! A Gundel étlapját, annak gerincét nem kellett megírni, már 80 éve készen áll. A legjobb Gundel hagyományokra építi az ételeket, ennek központi eleme a Nemzeti 11, az a tizenegy ikonikus Gundel fogás, amire mindannyian úgy tekintünk, mint a legfontosabb Gundel örökségre. Ezen keresztül mutatjuk meg a más országokból, kultúrákból idelátogatóknak, hogy mi magyarok mit szeretünk, mit fogyasztunk, mit tartunk a magyar konyha alapjának. A Gundel és ezzel együtt a magyar konyha ezen ízekkel versenyez a nemzetközi gasztronómiai játéktérben. Természetesen sok más kihagyhatatlan étel is helyet kapott ezen a rangos választékon, amelyeknek tökéletességéért Moldován Viktor és Wolf András séfek felelnek. Magyarország leghíresebb, egyben egyetlen hungarikum étterme kihagyhatatlan, Budapest és a magyar vendéglátás leghíresebb, bakancslistás helye! Gundelben minden az örökségről szól, ami többek között az étterem helyszíne, mely már több mint 127 éve a magyar gasztronómia bölcsője. A megújult Gundel ,,vissza a gyökerekhez” szlogennel épít, a beltérben és a kerthelyiségben is visszahoztuk a régi idők hangulatát, ezzel létrehoztunk egy olyan teret, ami egyszerre tiszteleg a Gundel aranykora előtt, ugyanakkor lehetőséget teremt arra, hogy minden napszakban, minden alkalomra, a lehető legszélesebb vendégkör előtt nyitva álljon.
Ismerje meg Magyarország leghíresebb éttermét, legyen a vendégünk.
Tapasztalja meg Ön is a legendát a magyar gasztronómia ikonikus fogásainak szülőhelyén!

Kávéházi kínálat, minden nap: 11:00-22:00.
Éttermi set menü kínálat, minden nap: 18:00-22:00.
Konyhazárás minden nap 21:00.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Gundel Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(978 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.8

"Visz a retro érzés "

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szeretek vissza repülni a korai idők hangulatába, a 100 éves tárgyak pénztárgép, írógép és a megyezeti tiffany üveg... emellett a kiszolgálás is retro elegancia jegyeit mutatja és az élő zene is zongora gitár abszolút bele illik a miliőbe. Szóval megyünk még. Az étel kb mindig kiváló.
Boldizsár Ádám - 2024. február 15., csütörtök 07:29

"különleges alkalom"

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Amit kaptunk,méltó a GUNDEL névhez!! Gyönyörű környezet,kellemes élő zene,kifogástalanul felszolgált remek fogások. Egy élmény volt fiam 44.születésnapján ez az ebéd! Ő gyakran jár étterembe, van összehasonlítási alapja,de el volt ragadtatva attól, amit kaptunk! Nagyon köszönjük!
Fabricius Mária - 2023. november 20., hétfő 10:38

"I'm afraid it's going downhill"

2,5
Konyha: 2 Kiszolgálás: 1 Hangulat: 4
It was my wifes birthday and I wanted to give har a nice dinner at Gundel. It used to be goo with excellent food and a really good service at a really nice ambiance. But... The service was slow... we had to wait to order for ten minutes after we had been seated. We finally ordered a glass of sparkling wine to sip on when we studied the menu. We made it clear to the waiter that we wanted to enjoy the sparkling wine and study the menu. He came any way a couple of times until we ordered. We chose the three set St: Martin menu with a wine pairing. And then we waited. There came the goose soup and it was relatively warm and it was ok. Ok, on the other hand, wasn't the dry and hard bread. After that I had Cholent with goose gizzard and smoked beef brisket and egg. The eggs were overcooked and the meal as a hole not enough warm. I wanted to send it away but there was no waiter near us for a long while. We had wine pairing for both dishes and that was ok, but there was a long waiting after we had the plates with the food before the wine came to our table. We actually had to ask for it. A nice young waitress finally served the wine. Finally we had Flodni as a dessert. It was dry and hard and not tasty at all. And then we wanted to ask for the bill. No waiter again. Finally one of them came and I could ask for it. A long time after that he finally came. I wanted to study the bill before I signed it. And the waiter walked away. We started to go to the cashier when the waiter finallay came back after 10-15 minutes. Of course I complained over the nonchalance but he excused himself when he just should have apologized. I'm not so fond of restaurants that tip them self with a service charge without deserving it. If I could chose I would give the service charge to the young waitress that took over the serving of wine at the end. I saw her doing a good job at other tables at the restaurant.
Jon-Erik Egerszegi - 2023. november 17., péntek 12:19

"Liba vacsora"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Ismét nem csalódtunk ,minden szuper volt! Megyünk máskor is!
Benkő Dániel - 2023. november 17., péntek 07:26

"valami hiányzott"

4,2
Konyha: 3 Kiszolgálás: 4 Hangulat: 5
Egy hete ebédelni voltam,akkor a pincérek sokkal kedvesebbek voltak,az étel mennyisége is elfogadható volt. A mostani Márton napon vacsorázni voltunk, hát itt az adag csak mutatóban volt... Szerintem ez művészet milyen vékonyra vágnak mindent,de az étel azért finom volt. Azt hiszem egy jó darabig nem megyek, pedig a vendégeket meg kellene tartani,mert csak egy páran lézengtünk az étteremben.....
Forró Gábor - 2023. november 14., kedd 05:46

"Márton-napi libalakoma"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Egy esős szombatra esett idén Márton nap, de a Gundelben elfogyasztott menüsor felvidította azt! A feltálalt aranyló libaleves maceszgombóccal akár egy esszencia! Benne volt a liba minden zamata. A ludaskása libamell, libamáj és libazúza darabokkal fenséges! A desszert volt az utolsó "liba" lúdlábtorta formájában, újragondolva, aszalt meggyel: könnyű, nem túl édes. Ádám, a pincérem gyorsan és gördülékenyen tálalta fel ezt a lakomát.
Szadai Ildikó - 2023. november 12., vasárnap 05:23