Gundel Étterem - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Gundel Étterem

1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

Gundel Étterem
Gundel Károly út 4. , 1146 Budapest

A budapesti városligetben található Magyarország legismertebb étterme, a Gundel étterem, mely a nemzetközi és magyar konyha remekeivel várja Vendégeit.

Tradíció és evolúció a Gundel étteremben
A Gundel étterem új séfje Litauszki Zsolt, akinek kreációival az augusztusban induló új étlapon találkozhatnak először. Litauszki Zsolt számos éttermet vitt már sikerre eddigi pályafutása során, és azért csatlakozott a legendás városligeti étterem csapatához, mert hisz abban, hogy a tradíciókat megtartva újulhat meg a Gundel.
Az étlap összeállításánál az a fő szempontja, hogy a több, mint 120 éves étterem kínálata a hagyományokat megőrizve, de a 21. századi gasztronómia trendeket is szem előtt tartva fejlődjön. A kezdetek óta az étterem étlapján található közkedvelt ételek, az örök klasszikusok, mint a libamáj, a Gundel palacsinta, és a külföldiek által legkeresettebb gulyásleves és halászlé a továbbiakban is megtalálhatók lesznek a kínálatban. Az új menüben vissza-visszakacsintanak a Gundel klasszikusok, ezen az étlapon például a békacomb. Litauszki Zsolt konyháját a frissesség, a szezonalitás jellemzi, ezért rendszeresen változtatja majd a fogásokat. Elkötelezett híve a Magyarországon is beszerezhető alapanyagoknak, így az őrségi kecskesajt, a mangalica, a fürj és az orosházi libamáj mind bekerülnek a választékba.
A Gundel étterem ünneppé varázsolja a hétköznapokat is. A kreatív kulináris ételeket kifogástalan kiszolgálással és vendéglátással ötvözi. Az élő cigányzene teszi teljessé az élményt.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Gundel Étterem – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,7

(355 értékelés)


Konyha

4.6

Kiszolgálás

4.8

Hangulat

4.7

"Anyák napja"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon jól éreztem magam. Mindenki nagyon figyelmes, kedves volt. A megkóstolt ételek finomak voltak. Köszönöm!
Saci - 2018. május 07., hétfő 07:22

""

4,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Koromnál fogva sok étteremben jártam már. S annak ellenére, hogy nagy teremben voltunk, mégis olyan családias hangulat érződött.Az ételsorok közül az előételeket emelném ki azokkal a különleges pasztákkal, falatkákkal. A burgonyasaláta rendkívülien ízlett és nem tudtam megfejteni a receptjét, pedig itthon is készítenék ilyent.Mivel ünnepeltünk, így úgy éreztük tökéletesre sikerült a napunk.Köszönet.
Farkas Zsuzsanna - 2018. április 30., hétfő 09:58

"Gundel"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Színvonalas minden téren.
Schlosser Ágnes - 2018. február 02., péntek 06:47

"klasszikus elegancia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Gyönyörű hely, finom fogások és fantasztikus vendéglátás.
Kiss Imola - 2017. december 28., csütörtök 07:48

"Klasszikus elegancia"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden (minden!) kifogástalan. Az ételek, a kiszolgálás, a környezet, a hangulat!
Tóth Gergely - 2017. december 26., kedd 09:52

"A must place to dine"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
The food and service was excellent. The muse bouche of goose liver which I don't eat but tasted was amazing. There was music playing while dining. It was the icing on the cake for this wonderful experience
Nancy k - 2017. május 01., hétfő 07:12