Gundel Cafe Patisserie Restaurant in Budapest

Gundel Cafe Patisserie Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Gundel Cafe Patisserie Restaurant

1146 Budapest, Gundel Károly út 4.

Gundel Cafe Patisserie Restaurant
Gundel Károly út 4. , 1146 Budapest

Today's Gundel is back to the original mission of "Gundel is for everyone!"
We believe in and promote the founding idea of Károly Gundel, under the auspices of which we offer our dishes the most famous Gundel classics, surrounded by legendary hospitality! The Gundel menu, its backbone, did not need to be written, it has been ready for 80 years. The dishes are based on the best Gundel tradition, at the heart of which is the "National 11", the eleven iconic Gundel dishes that we all regard as the most important Gundel heritage. Through them, we show visitors from other countries and cultures what we Hungarians like, what we eat, what we consider to be the basis of Hungarian cuisine. Gundel, its Hungarian cuisine and these flavours compete in the international gastronomic arena. Of course, there are many other unmissable dishes in this prestigious selection, the perfection of which is the responsibility of chefs Viktor Moldovan and András Wolf. Hungary's most famous and only Hungarian restaurant is unmissable, the most famous and bucket-list place in Budapest and Hungarian gastronomy! Everything at Gundel is about heritage, which includes the location of the restaurant, the cradle of Hungarian gastronomy for over 130 years. The renewed Gundel is built with the slogan "back to the roots", bringing back the atmosphere of the old days in both the interior and the garden, creating a space that pays homage to the golden age of Gundel, while at the same time offering the opportunity to be open to the widest possible range of guests at any time of the day at any occaison. Visit us and discover Hungary's most famous restaurant.
Experience the legend yourself, in the birthplace of the iconic dishes of Hungarian gastronomy.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Gundel Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.7

(1122 értékelés)


food

4.7

service

4.8

ambience

4.8

"Gundel sokadjára"

4.7
food: 4 service: 4 ambience: 5
Az elmúlt két évben már legalább négyszer voltam itt. Kevés elmarasztalót tudnék mondani, kicsit drága, de hol legyen drága az étel/ital ha nem itt. És lecserélték az eszcájgot a régi lehet túl patinás volt már. Az élőzene nagyot dob az egész hely hangulatán, a felszolgálók pedig annyira udvariasak, hogy én érzem magam rosszul helyenként. Mondjuk én mindenkit kidobnék innen aki legalább egy inget nem vesz fel, ennek a helynek kijár a tisztelet. Az ételek rendben voltak, étvágygerjesztőnek körözöttet küldenek a konyháról, és ki tudják cserélni a mellé adott kenyeret glutánmentesre. Az édesburgonya leves finom és selymes volt, a Csekonics-saláta egy igazi elfeledett magyar kulináris kuriózum, lehet itt is elfelejtették, hogyan is kell ezt jól csinálni, így egy hamarjában összedobált saláta érzetét kelti. A garnéla rendben volt de a csirke túl száraz volt. A bélszínérmék kellően átsültek, medium rare, szaftos de mégsem az a túlzottan véres. A mellé adott rizspiláf könnyű és pörgős csak kevés. A gyöngytyúk fűszeres kéregben, szalonnás lencsesalátával és csicseriborsókrémmel amolyan minek nevezzelek, ízletes volt, cska nem állt össze a kompozíció, és a kéreg látványosan elvált a húsról. A gundel palacsinta - lángolva - forró és édes, hol másutt lenne jó, ha nem itt, de a telitalálat azok a pirított dióbelek voltak mellette. A málnadesszert kellően tejszínes és édes. Ki ki utána lehajthat egy aranykávét, aranyárban, a mellé adott sütire sajnos már elfelejtődik a gluténérzékenység. Valamint az egyes fogások mellé - ha látják, hogy elfogyott - adhatnának új szalvétát is. Valószínűleg visszajövök még, de a konyha kicsit összekaphatná magát, mert láthatóan nagyon rááltak a menüzésre, és ebbe a milliőbe sokkal inkább illenének különlegesebb étkek, mert a többi versenytárs nagyon belehúzott ám - kapott is érte egy-két michelin elismerést.
Magyar Tibor - Wednesday 24/04/2024

"Remek mint mindig"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
A menűsor nagyon finom volt.
Farkas Inez - Wednesday 24/04/2024

"Élmény a négyzeten"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Élmény a négyzeten! Kezdve a belépéstől a távozásig. S ami közte volt, az pedig emlékezetes, főleg annak aki először látogat el ide. Az ételek kifogástalanok, ízletesek: hagyományos, de modern köntösben. Ha valami hibát kell találni, az talán az élő zene. Mi egy olyan etapot fogtunk ki, amikor a zongorán előadott nosztalgikus dalok szomorkás hangulatot idéztek meg, de az élet élvezete, a finom ételek visszahúztak a jelenbe. Csak ajánlani tudom a Gundelt!
Hidegh Ágnes - Tuesday 23/04/2024

"Zseniális élmény"

4.8
food: 5 service: 5 ambience: 4
Nagyon jól éreztük magunkat, az étterem kívülről belülről lenyűgöző, a fogadás kedves és illedelmes, az evőeszközök és tányérok gyönyörűek, a kiszolgálás rutinos és profi, az étel pedig pompás a gundelhez méltó! Páratlan élmény volt, a diningcity keretein belül kétszer is voltunk itt, de innentől visszajáró vendégek leszünk az év többi részében is
Nemes Ádám - Monday 22/04/2024

"(Y)"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 5
(Y)
Juhász Viktória - Monday 22/04/2024

"A jó színvonal"

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Nagyon finom volt minden, a gyöngytyúk és a málna desszert a nagy meglepetés.
Rutkai Ágnes - Monday 22/04/2024