Jardinette - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Jardinette

1112 Budapest, Németvölgyi út 136.

Jardinette
Németvölgyi út 136. , 1112 Budapest

Budapest XI. kerületében, a Németvölgyi úton található Jardinette  ízletes fogásokkal és utánozhatatlan hangulattal várja Vendégeit.

Azt kérded, milyen hely a Jardinette? Igazi 21. századi kertvendéglő, ahová betérve egyből otthon érzed magad. Ahol a terebélyes gesztenyefák a nyári hőségben is árnyékot adnak, a varázslatos télikertben pedig egész évben a kertben ülhetsz. Ahol megkóstolhatod Buda legízletesebb szarvas, steak vagy vegán ételeit vagy épp a BBQ szmókerünkben sült füstös tarját.  Ahol a családi recept szerinti Dédi diótorta, a  Francia citrom tarte vagy a Csokoládé mousse a már-már elfeledett házi finomságok emlékét és valódi ízeit idézik.

Térj be hozzánk egy jó pohár kézműves sörre vagy egy fröccsre valamelyik ráérős napon, ebéd vagy vacsora után kortyolgass egy kiváló házi pörkölésű kávét, dőlj hátra a széken és élvezd az életet! Ilyen egyszerű. Ez a Jardinette.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Jardinette – Budapest

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,6

(416 értékelés)


Konyha

4.5

Kiszolgálás

4.7

Hangulat

4.5

"Különleges ebéd"

4
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 2
Tökéletes helyszín és konyha.sajnos mi ebédeltünk és csak 1-2 asztalnál volt vendég,emiatt az étterem hangulata kissé lehangoló volt,de erről nem tehetnek.
Benke Mariann - 2024. október 21., hétfő 12:27

"Maximum"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
2 alkalommal voltunk a Jardinette-ben, okt 18-án és 19-én. Mindkét alkalommal nagyszerű volt, finom menü, szuper hely, nívós kiszolgálás.
Makrai Rita - 2024. október 21., hétfő 09:25

""

3,7
Konyha: 4 Kiszolgálás: 3 Hangulat: 4
Az ételek nagy része igazán finom volt, szerintünk csak a tojásos nokedli nem igazán sikerült. A mi ízlésünknek túl "szottyos" volt. Talán a túl sok tejföl okozta ezt. A borjúpaprikáson szinte semmi tejföl nem volt, lehet, hogy mind a tojásos nokedlire került. A kiszolgálás számunkra erőltetett volt. A fiatalember többször is erősen próbált nekünk valamiféle röviditalt, koktélt ajánlani, már-már ránk tukmálni. És igazán az volt kellemetlen, hogy nem volt hajlandó kihozni egy pohár csapvizet. Elmondta, hogy az étterem szűrt, magnéziummal dúsított vizet kínál. Ezt megértjük, bár nehezen hihető, hogy nincs egy csap, ahonnan egy pohár vizet lehetne nyerni. De ezt nem lehet úgy a vendég tudomására hozni, hogy ugyanazt a mondatot ismétli szép tagoltan, hogy "nálunk csak magnéziummal dúsított szűrt víz van". Elsőre is értettük, de pazarlásnak gondoltunk egy üveg vizet kikérni. Egyfelől a budapesti víz szűrés nélkül iható, de ha az nincs, akkor 1 pohár szűrt vizet is ki lehetne hozni, ha egy vendég azt kér.
Rita - 2024. október 20., vasárnap 17:13

"Jardinette - értékelés"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A hely és a kiszolgálás fantasztikus volt. Rendkívül kedves, előzékeny személyzet. Az ételek viszonylatában egyedül a malac pofával voltak kifogásaink, ami a Mi ízvilágunknak kissé egyhangú volt, de (!) kérésünkre hoztak a kacsacombhoz felhasznált jusből, azzal egyrészt nagyon ízletessé vált az étel, másrészről pozitív élmény volt a személyzet rugalmassàga. Mind az előételek, mind a desszertek ízletesek voltak. A menü egyébként jól átgondolt volt, egyedül a főételhez ajánlott borokat gondolnám át a jövőben, de ez sem von le túl sokat az egész élményből. Összességében, először jártam itt, de meggyőztek arról, hogy vissza látogassak még a jövőben.
Kunos Roxána - 2024. október 20., vasárnap 06:47

"Mindenkinek ajánlom"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Az ételek, italok és a kiszolgálás is tökéletes volt, nagyon kellemes két órát töltöttünk el.
Falusi Alfréd - 2024. október 19., szombat 05:35

"Jardinette az új kedvenc!"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A kiszolgálás első osztályú, egy nagyon figyelmes, kedves úr volt a segítségünkre mindenben, igazán ritka manapság az ilyen hozzállás. Az ételekről ódákat lehetne zengeni, kivétel nélkül mindegyik fantasztikus volt. Imádtuk.
Hajlinger Gábor - 2024. október 18., péntek 16:03