Vogue Boat-Restaurant in Budapest

Small 2fc56f23 e997 47cb 8ac5 053eea60b854

Make a Online Reservation

Vogue Boat-Restaurant

Vogue Boat-Restaurant
Carl Lutz rakpart 1. , 1137 Budapest

One of the best restaurant ships in Budapest, with its international, Southern-Slavic and Hungarian cuisine, restaurant Vogue awaits it guests.

We kindly inform our guests that this is a cash only restaurant!

The Vogue has been anchored on the Danube for twenty years in Budapest.
In an exclusive environment we offer memorable moments to our guests.
Our interior was designed with the comfort of our customers in mind. Many wooden and glass surfaces create a gentle and cozy atmosphere. In the functionally evolved environment we hope that you will spend your time in comfort.
Our international cuisine includes traditional Hungarian, Mediterranean and Southern-Slavic meals. Our food is prepared in a traditional way and served in a contemporary guise. Our ingredients are from the highest quality sources and are always fresh; this really makes a difference!
The Vogue is located far from the noise of the city, yet at a well-frequented place. The area offers great sights: the Danube, monuments, the Margaret Bridge and the Buda Castle are well visible by night too.
You can anchor your boat next to the restaurant. Sightseeing from the Danube is available on request.
The Vogue is an event venue too. The ship is suitable for housing corporate events, parties, trainings, press conferences, sales meetings, product introductions, family occasions, business lunches and dinners or birthdays. We can seat up to 130 persons plus 40 on the terrace. We can house 240 persons in case of a standing reception.
(Our technical equipment includes the newest JBL sound system, Xone DJ set, wireless microphone, a projector, a screen and an LCD TV.
For the most relaxing experience we offer two apartments. They are 36 and 38 square meters large and there is a 12 m2 balcony belonging to each. The rooms can accommodate 2-4 people. Breakfast service is available. Equipment: WiFi internet access, LCD TV, minibar, air conditioning.)

Reserve your table online now for free through DiningCity: Vogue Boat-Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(1014 értékelés)


food

9.1

service

9.4

ambience

9.2

"Tökéletes este"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Szerencsém volt a barátnőmmel együtt vacsorázni ezen a kellemes helyen az étteremhét kapcsán. A hajó elhelyezkedése jó, egy 15 percen kényelmes sétával érhető el a Margit-hídtól. Egy zárt és teljesen üvegezett panoráma teraszon kaptunk helyet, mely tökéletes volt, szép volt onnan a kilátás és ráadásul a naplemente is nekünk kedvezett. A felszolgálók kedvesek és figyelmesek voltak. Az ételek kiválóak voltak egytől egyig. A sütőtök krémlevesük valami mennyei volt. Sehol azelőtt nem ettünk ilyen finomat. A kacsamelles főétel is fenséges volt. Talán a láva sütinél vettük azt észre, hogy kissé tovább sülhetett, mert a széle kérgesebb lett. De talán ez az egyetlen pici észrevétel. Ennek ellenére a desszert is isteni volt a málnás-rózsaborsos sorbet-val. Az itallap szűkített volt, így a már kinézett rozé bort helyett más választottam. Összességében a jövőben biztosra veszem hogy visszatérünk még hozzájuk, és szívesen ajánlom őket a barátaimnak. Köszönjük a gasztronómiai élmény!
-

"Ajánló"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A kiszolgálás tökéletes volt, a pincérek kedvesek és segítőkészek voltak, bármiben rendelkezésünkre álltak, ha kérdésünk, kérésünk volt. Hasonlóan jó volt a konyha is, az ételek minőségében, tálalásában és ízében semmi kivetnivalót nem találtam. (Leginkább a bárányragu nyerte el a tetszésemet, de a többi fogás sem volt kevésbé finom, sőt.) A hangulat is remek volt, egyrészt már maga az étterem kialakítása elnyerte tetszésemet, de a hajóról való kilátás és a Duna, illetve a város napsütötte képe, ha lehet csak még élvezetesebbé tették az ott töltött ebédemet.
-

"visszajövünk"

4.5
food: 4 service: 4 ambience: 5
Csodás helyen van az étteremhajó, ez szerintem már fél siker a jó hangulatú étkezéshez. A berendezésben ezt a hangulatot viszik tovább: mindenhonnan rálátás van Budapest látványosságaira. A kiszolgálás figyelmes, türelmes és habár időre mentünk, úgy láttam, hogy nincs elvárás, hogy meddig maradunk. Az ételek igényesen elkészítettek és finomak voltak, "Kitűnni" a csokoládés desszert tűnt ki a rózsaborsos málnasorbettel, nagyszerű lezárás volt, ezért a négy csillag. Ami kissé meglepett, hogy egy nevében francia étterem sajtválogatásáról azt hallottam a pincértől, hogy "semmi különös, csak pár sajtkocka".
-

"Szuper volt!"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Fantasztikus környezetben ebédeltünk vasárnap. A Vogure Boat- Restaurant csapata mindent megtett annak érdekében, hogy nagyon finomakat együnk. Ízlésesen tálaltak, különleges ételeket készítettek. A cékla három textúrában is megjelent a tányéron! Pikáns volt. Köszönjük!
-

"Magával ragadó, hangulatos és finom"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az étterem hét keretében a három fogásos menü tökéletes volt, a kiszolgálás is hibátlan és az étterem egész hangulata egyedi.
-

"Kifogástalan"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Pazar ételek, udvarias kiszolgálás, ajándék előétel.
-

Restaurants in proximity of Vogue Boat-Restaurant

MIRAGE RESTAURANT & CAFE (HAJDÚSZOBOSZLÓ)

4200 Hajdúszoboszló, József Attila utca 5-7.
176 kilometers

  Bolyki wine dinner - On 19th October. Price: 9.900 Ft/fő.

(11)

View Deal