Costes Downtown Restaurant in Budapest

Costes Downtown Restaurant - international food

Make an Online Reservation

Costes Downtown Restaurant

1051 Budapest, Vigyázó Ferenc utca 5.

Costes Downtown Restaurant
Vigyázó Ferenc utca 5. , 1051 Budapest

The story of Costes Downtown began in 2015, in the heart of downtown Budapest, on the ground floor of the Prestige Hotel, seven years after the debut of the Costes Group's first Michelin-starred restaurant. The goal of our young and dynamic team is to provide easy, friendly yet elegant service for those who wish for a less formal but complete fine dining experience.
Our restaurant has been included in the Michelin Guide annually since 2016. In addition to quality, sustainability is also very important to us, so our gourmet dishes are always made from the best domestic, handcrafted ingredients. Among other things, mangalica from local sustainable farming, games from the Nógrád WildLife Park or vegetables grown by the farmers' association in the Budapest area.
Our seasonally changing tasting menus offer a constantly renewed, all-encompassing culinary experience. Whether it's lunch or dinner, we warmly welcome our guests five days a week, from Tuesday to Saturday.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Costes Downtown Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.9

(169 értékelés)


food

4.9

service

4.9

ambience

4.8

"Fantasztikus élmény"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Elképesztően kedves és figyelmes kiszolgálás, fantasztikus ízek és kötnyezet.
Péter Tamás - Monday 22/04/2024

"Jó volt itt vendégnek lenni"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
A Costes Downtown hírnevéhez méltó volt és még a várakozásaimat is felül múlta. A környezet elegáns, de nem hivalkodó. Fanni és Balázs nagyon figyelmesen, de egyáltalán nem tolakodóan lesték még a gondolatainkat is. Az ételek kiváló minőségben, szemnek és szájnak gyönyörködtetően kerültek az asztalra. Minden fogás tartogatott meglepetéseket ízben, konyhatechnikában. Egy-egy tányérba rengeteg munkát és kreativitást tettek. Konyhaművészet a javából! Nekem még az adagok sem tűntek túl kicsinek. A desszert nem lett a kedvencem, de ez ízlés dolga, nem szeretem a tonikot. A profizmus nem volt személytelen, azt éreztették velem, hogy azért vannak ott, hogy én jól érezzem magam. Jó volt itt vendégnek lenni! Köszönöm
Mayer Valéria - Sunday 21/04/2024

"beteselizabeth@gmail.com"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Emíliának köszönjük a kedves felszolgálását, csak így tovább!
Betes Erzsébet - Sunday 21/04/2024

"Nagyon finom, változatos ízvilág, szuper kiszolgálással, szép környezetben."

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az első Michelin csillagos éttermezésünk volt, és nagyon szuper gasztronómia élményben volt részünk, az ízek különlegesek, sokrétűek, illetve eszméletlen jók voltak. Fannitól és Balázstól remek, illedelmes, barátságos kiszolgálást kaptunk, és érdekesen mesélték el az adott ételek és italok történetét. Összességében nagyon jól éreztük magunkat, még vissza fogunk térni.
Szujó Orsolya - Sunday 21/04/2024

"Lenyűgöző"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Mindenkinek ajánlom, aki páratlan ízélményre vágyik. Minden falat egy ízbomba
Dani Dani - Sunday 21/04/2024

"Kifinomultság és elegancia"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek és a felszolgálás is kifogástalan, a hely hangulata pedig pont annyira modern és pont annyira visszafogott, ahogy a belvárosi hangulatra gondolni szeretnénk. Az ételek a fine dining-nak az a vonulata, ami nem a csipeszes-patikamérleges extremizmusról, hanem sokkal inkább az alapanyagok, ízek és színek harmóniájáról szól, szépen fuzionálva. Nekünk nagyon tetszett. A felszolgálás professzionális, az egyik legjobb, amivel valaha találkoztunk. Mind ütemében, mind odafigyelésben csillagos ötös. A barista kávéja zseniális, nem szabad kihagyni. Biztosan visszatérünk még.
Lukács Ildikó - Saturday 20/04/2024