Fióka Restaurant - hungarian, international food

Make an Online Reservation

April's 4 plates offer - From 3rd to 30th April. 8,800 HUF/person Valid until 30 April 2024

APRIL'S 4 PLATES OFFER - We await our Guests with 4-course small plates selection on a discounted price!

For the detailed offer please call the restaurant:
+36 1 426 5555

Reserve Now

Fióka Restaurant

1122 Budapest, Városmajor utca 75.

Fióka Restaurant
Városmajor utca 75. , 1122 Budapest

We combine simplicity and modern variegation both in terms of our interior and the fine food we love prepare. Under the trees the atmosphere is not too posh neither uptight but youthful and elegant.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Fióka Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.8

(46 értékelés)


food

4.8

service

4.8

ambience

4.7

"Sok kicsi sokra megy"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az idei, tavaszi étteremhét kapcsán látogattunk el ide, hűvöskés szombaton egy ebédre. A helyszín bájos, családias, otthonos, kutya és gyerekbarát. Négy féle kategóriából egy-egy ételt választottunk. Vegetáriánus fogások közül a sültkrumpli volt az egyik, amit előre eldöntöttünk, hogy nem. Sajnálatos módon azonban még is azt választottuk, mert se céklával, sem pedig karfiollal nem tudtak szolgálni (grill sajtot sajttállal pedig nem szerettünk volna).Sajáttálat választottunk még ebből a kategóriából, nem bántuk meg. Keményebb, lágyabb, gyengébb ízű és karakteresebb sajtokat kaptunk dióval, kevés pisztáciával, felezett (sajnos ízetlen, de milyen is legyen egy tavaszi szőlő íze) szőlővel és mézzel a tál közepén. Nagyon kedvünkre való volt. Halas fogásokból és a húsos fogásokból is olyat választottunk, ami valamilyen curry-vel volt tálalva. Ezt akkor még nem gondoltuk vészesnek. Az ebéd végén azonban mégis csak azt kell mondjam, hogy túltengett a curry, amit mellesleg igencsak szeretünk. A fogasfilé pazar volt, a kis kolbászdarabok nagyon jól passzoltak hozzá. A királyrák, nekem csak garnéla, zöld curry-je volt az egyik curry-s fogás. A batáta kockák, amikkel volt körítve talán lehettek volna egy kicsit emlékezetesebbek. Édesnek édes volt, de ennyi. A húsos fogások közül a bárány köftére (fasírt) és a rántott bordára (tomahawk) esett a választásunk. Ez az utóbbi méretes volt, kezdtünk megtelni. A hozzá adott curry kellemesen csípett, de valahogy a funkcióját nem töltötte be jól. Talán lehetett volna kicsit sűrűbb és akkor kevesebb foltot hagyott volna az asztalon és a nadrágomon, több is fogyott volna belőle. A bárányfasírt mellé adott "házi pita" fele fogyott csak el, nekem sajnos nem tetszett az állaga (talán nyers is maradt, bár kívül azért meg volt pirulva), kissé el is ázott a marinált édesköménytől. Ezt az ötletet ellopom, édesköményt még így nem ettem, nagyon kellemes. Mind a két desszert valami fantasztikus volt a maga nemében. A túrógombóc remegős, citrusos, mi így szeretjük. Furcsa volt elsőre, de nekünk bejött, a pirított panko rajta. A csokifondant nem volt túl magas, de folyt a csoki, ha belevágtunk, ahogy kell. A maracuja, top gyümölcs nálunk, nagyon passzol savanykás ízével a csokoládé keserűségéhez. Bár nekem nem volt elég savanykás a passion fruit most. Köszönjük, kellemes órákat töltöttünk el itt.
Román Gábor - Monday 25/03/2024

"Fióka - értékelés"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Az ételek minősége, az ízek fantasztikusak voltak! Az adagok is tökéletesek, nagyon jól laktunk. Nem győztük csodálni az újabb és újabb finomságokat, az egyik legjobb éttermi élménye volt a családnak, pedig számos kiváló helyen megfordultunk már! A pincérek is kedvesek, segítőkészek voltak! Köszönjük a felejthetetlen élményt!
Kodácsi Boglárka - Monday 25/03/2024

""

4.5
food: 5 service: 4 ambience: 4
Super fine! Az eddogiek közül a legfinomabb.
BÉRCESI Éva - Sunday 24/03/2024

"Barátságos hely"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 5
A hely nagyon barátságos és hangulatos. Az ételek közül a grillezett halloumi fekete fűszeres mézzel zseniális. Több étel a mi ízlésünknek elég sós volt, illetve nem teljesen passzoltak az ízek/ételek (pl. lazac-burgonya). A túrógombóc nagyon finom.
Bányai Nóra - Wednesday 20/03/2024

"Ajánlom!"

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
Finom ételek, kicsit szokatlan összeállítások. Alapvetően rendben van, csak az a "plusz" hiányzik, amitől felejthetetlen lenne.
Gémes Szilvia - Tuesday 19/03/2024

"Finom, barátságos, szép környezet"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Minden nagyon finom volt. A tapas nagyobb volt a megszokott adagnál.A kiszolgálás gyors és barátságos. Csak ajánlani tudom.
Pataki Natasa - Monday 18/03/2024