Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre) in Budapest

Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre) - hungarian, international food

Make an Online Reservation

Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre)

1065 Budapest, Lázár utca 11-13.

Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre)
Lázár utca 11-13. , 1065 Budapest

From cooked-to-order breakfast to dinner after a long day of stroll, guests can get a taste of Hungarian cuisine in the hotel. Ingredients for the mouthwatering dishes, like the Chef’s signature Wels Paprikas served at the Garden 79 Restaurant & Bar, are locally sourced, partially from the chef’s own farm. Handcrafted cocktails and locally crafted beer are also available.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Garden 79 Restaurant & Bar (Hilton Garden Inn Budapest City Centre) – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


3.8

(54 értékelés)


food

3.6

service

4.1

ambience

3.7

"Jobb is lehetne"

3.7
food: 2 service: 5 ambience: 4
A fogadtatás kellemes volt, a személyzet kedves, mosolygós, előzékeny. A mangalica levesben a hús kemény volt, a zöldségek kissé ropogósak. Rengeteg lével. A két főétel: csirke még kaphatott volna sütési időt, a csontnál rózsaszínű volt, kissé rágós, a zöldség köret ehető. A hátszín: kérésnek megfelelően készítve, a röszti fura újragondolásban ízetlen, olajos volt. Desszertek: isteni finom narancsos csokitorta és körtés túrótorta, melyek feledtették a húsok nyersségét.
Mónika - Sunday 22/10/2023

"Étterem Hét-2023"

3.8
food: 3 service: 4 ambience: 4
A leves ízletes volt, de hús kicsit rágós volt. A főétel közül a csirke nem volt teljesen átsütve, a hátszín a kérésnek megfelelően készült el. A hely hangulatos, kiszolgálás gyors volt.
Ákos - Sunday 22/10/2023

"Botrányosan gyenge ételek"

1.0
food: 1 service: 1 ambience: 1
Sajnos nem néztük meg a foglalás előtt az értékeléseket. Ételek minősége kritikán aluli, a mangalica levesben 4 kb apró hús volt és nyers hagymát rágcsáltam benne, a tejföl kicsapódott, íze nem volt. A csicsókakrémleves elfogyott, helyette egy sütőtöklevest kaptunk, aminek semmi sütőtök íze nem volt, cserébe a többi elem is hiányzott, amit a csicsókához ígértek. A steak egy mócsingos hús, nevetségesen elkészítve, majdnem ehetetlen volt. Mintha nem túl lelkes amatőrök dolgoznának az egész helyen. Nem ajánlom senkinek.
Inkább Hagyjuk - Tuesday 17/10/2023

""

3.7
food: 2 service: 5 ambience: 3
Előételek közül a levesek hígak és ízetlenek, a garnéla elfogadható volt. Főételként lazacot és hátszín steaket választottunk. A lazac megfelelő volt, a steak rágós, ízetlen, a rösti burgonya ehetetlen. A desszertnek választott narancsos csokitorta és a panba cotta is nagyon finom volt
Ivor Krisztina - Sunday 15/10/2023

"Finom ételek"

4.7
food: 4 service: 5 ambience: 4
Finom ételek, gyors kiszolgálás, igényes környezet
Krisztina - Friday 13/10/2023

"Szerettük. "

4.8
food: 5 service: 4 ambience: 5
Az ételek nagyon finomak voltak. Odafigyeltek az ételérzékenységemre is. A kiszolgálás talán egy picit lehetett volna gyorsabb, főleg, hogy alig volt valaki az étteremben, de választhattunk asztalt és nagyon kellemes volt a hely és kedves volt a pincérnő is. Szerettük, visszatérnénk.
Lendvai Nikoletta - Friday 13/10/2023