DiVin Porcello - Ham Bar in Budapest

DiVin Porcello - Ham Bar - spanish / tapas, international food

Make an Online Reservation

DiVin Porcello - Ham Bar

1051 Budapest, Apáczai Csere János utca 7.

DiVin Porcello - Ham Bar
Apáczai Csere János utca 7. , 1051 Budapest

The most delicious Spanish-Italian-Hungarian hams, cold cuts and cheeses straight from their place of origin! Locally made baked goods, special wines and a pleasant atmosphere. A place for those who love the Mediterranean feeling, the Spanish Tapas bars, the Italian Aperitivos and the Hungarian gourmet products.
DiVin Porcello is a Ham Bar in the heart of the city center of Budapest, where three (Spanish-Italian-Hungarian) gastronomies meet. We opened our restaurant in December 2012 with the aim of creating a form-breaking place, a place where you can have a good time if you just want to have a snack of the ham and cheese selection of the three nations or if you just want to eat a traditional Hungarian goulash with homemade crispy sourdough bread. You can also get an insight into the world of Italian pasta in addition to the typical tastes of Hungarian and Spanish gastronomy.

Reserve your table online now for free through DiningCity: DiVin Porcello Ham Bar – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.5

(67 értékelés)


food

4.5

service

4.5

ambience

4.4

"kellemes hely, finom ételek "

4.5
food: 4 service: 5 ambience: 4
finom ételek, rugalams hozzáállás az egyéni ízléshez / preferenciához . Kedves, figyelmes felszolgálás.
Szénási Zsuzsanna - Sunday 24/03/2024

"Remek ebéd volt"

4.2
food: 4 service: 4 ambience: 4
Finom ételek, remek sonkák, kitűnő konyha. A desszertben nem erős... Kiszolgálás udvarias, kicsit lassú.
Sz József - Friday 22/03/2024

"Nagyon hangulatos hely"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon szép az étterem, nagyon tetszett a dekoráció. Az ételek ízletesek és bőségesek voltak. A sonka válogatás a lehető legjobb választás. A felszolgálók nagyon kedvesek voltak, a kiszolgálás zökkenőmentes.
Dajka Diána - Wednesday 20/03/2024

"Tökéletes este"

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Az étteremhét keretein belül mentem el. Kellemes este, jó zene, hangulat. Egyedüli probléma az előétel, ami a kacsapástétom lett. A pástétomon kívüli köret ízetlen vagy túlfűszerezett volt. Ezen kívül le a kalappal, Isteni volt <3
Barna Dániel - Tuesday 19/03/2024

""

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon finom volt minden, kedves kiszolgálás, hamar elkészültek az ételek. Összességében nekünk nagyon tetszett
Recsnik Ferencné - Sunday 17/03/2024

"Sonkásabbra számítottam"

4.0
food: 4 service: 4 ambience: 4
Négyes alá! A hely maga nekem tetszett - , olasz spanyol és magyar sonkák és sajtok, az enteriőrben magyarul és angolul leírva egyik másik híresebb sajt eredetét és ízvilágát, mint a burráta, vagy a manchego, a pultban hatalmas, érlelt sajtok és sonkák, nekem tetszik, tényleg sonkabár jellege van. Mindez pedig beékelődve a spanyol Zenit hotel tövébe, de hát ez már csak ilyen. Lehet kérni elvitelre is szeleteltetni frissiben különleges sonkákat, biztos jó árban van, de mi nincs manapság jóárban? A kiszolgálás figyelmes és előzékeny, egyetlen furcsaság, hogy egyedül vagyunk délután négykor. A marhahúsleves világbajnok, top 3-ba nálam bekerült pedig különösen szeretem a leveseket, egyetlen baja, hogy csak két canelloni van benne, pedig négy lenne az igazi, ilyen finom vargányát életemben nem ettem, igazi ízorgazmus volt, ahogy szétrobbant a számban. A tálalás pedig igazán ötletes és látványos volt. A supreme csirkemell ehhez képes már csak szimplán jó, ami igazán feldobja az a kéksajtos krokett, és az édesburgonyapüré. A zöldre festett gnocci felszívja a paradicsommártást, ami így elveszik a kompozícióban, a San Daniele sonka finom, csak kevés, de legalább sonka. A két desszert sjanos kimeríti az átlag fogalmát, ide valami olaszosabb kellett volna, hát ha valaből lehet válogatni az olaszoknál, azok a különféle édességeket. Mangós citromtorta, meg joghurtos cloud cake, epervelő, ami fagyi hagyjuk már ezt. A menüben is jobban dominálhatott volna a sonkás ízvilág, ha már ez a fő profiljuk és van egy felsőkategóriás szeletelőjük. Mindenesetre már a levesért megérte eljönni, a sonkatálaikért még tuti visszajövök, kíváncsi vagyok mi minden fér rá arra a tálra.
Magyar Tibor - Saturday 16/03/2024