Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc) - Miskolc

Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc) - magyar, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc)

3525 Miskolc, Horváth Lajos utca 11.

Öreg Miskolcz Étterem (Miskolc)
Horváth Lajos utca 11. , 3525 Miskolc

A megújult Öreg Miskolcz Étterem Miskolc történelmi belvárosának szívében, annak hangulatos öreg utcácskájában, a Horváth Lajos 11. szám alatt fogadja kedves vendégeit.

Éttermünk egy könnyed hangulatú barátságos hely, ahol minőségi, a világra nyitott gasztronómiával, odafigyelő és kedves személyzettel, organikus borokkal, elsőrangú kávéval, újgenerációs itallappal és gin tonic különlegességekkel szeretnénk kényeztetni a vendégeinket.

Alkotó konyhánk mindig a maximálisra törekszik. Kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk és fontos, hogy ezeket művészi kreativitással, hozzá értő szakértelemmel tálaljuk.
Szezonális étlapunkon folyamatosan megújuló séfajánlatunkon kívül, megtalálhatóak a magyar és nemzetközi konyha klasszikusai, amelyeket a saját képünkre formázva kedvező árakon prezentálunk.

A 80 fős éttermünk és közel 30 fős teraszunk lehetőségek hosszú sorát biztosítja, legyen szó üzleti tárgyalások, sajtókonferenciák, partnertalálkozók, céges rendezvények, családi-baráti összejövetelek, vasárnapi közös ebédek vagy esküvők lebonyolításáról. Alá carte étlapunk mellett izgalmas déli ebédmenüvel és svédasztalos reggelivel, változatos programokkal színesítjük vendégeink gasztronómiai élményét.

Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Öreg Miskolcz Étterem – Miskolc

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(66 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"minden nagyon jó volt"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Minden nagyon finom volt, a felszolgálók segítőkészek, kedvesek
B Á - 2024. március 27., szerda 11:56

"Öreg Miskolcz Étterem"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Nagyon kedves volt a kiszolgálás, az ételek ízletesek voltak.
Palotásné Zombori Csilla - 2024. március 25., hétfő 14:31

"Öreg Miskolcz"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
4 csillagos hotel éttermében 5 csillagos konyha, kiszolgálás.
Kovács Tamás - 2024. március 25., hétfő 08:19

"Ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Maximálisan elégedett voltam az étteremmel, segítőkészek voltak, a felmerülő probléma áthidalásában közreműködőek voltak.
Szántai Viktor - 2024. március 21., csütörtök 15:36

"Értékelés"

4,8
Konyha: 4 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Objektív vélemény: Jól éreztük magunkat, szép és hangulatos étterem. Az ételek nagyon jól néztek ki, és finomak voltak. Ár/érték arányban verhetetlen. egyéni erősen szubjektív vélemény: nagyon erős ízekkel dolgoztak egyes ételeknél, citromos sajttorta - számomra túlságosan domináló volt a citrom íz és túl fanyar volt marhabélszín borsmártással - számomra túlságosan fűszeres és pikáns volt
Nagy Gergely - 2024. március 18., hétfő 11:25

"DiningCity Öreg Miskolc"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Most voltunk először ebben az étteremben, jó választásnak bizonyult. Március 17.-en vasárnap ebédre mentunk. Négyen voltunk, és különböző ételeket választottuk, így az egész étlapot vegig kostoltuk. Az ételek finomak, a kiszolgáló hölgyek kedvesek, és figyelmesek voltak Csak ajánlani tudom Mindenkinek.
Barva Erika - 2024. március 18., hétfő 09:42