Dabas Deli Bistro (Dabas) - Dabas

Dabas Deli Bistro (Dabas) - mediterrán, nemzetközi konyha

Képek az étteremről

Dabas Deli Bistro (Dabas)

2370 Dabas, Szent István tér 1/C.

Dabas Deli Bistro (Dabas)
Szent István tér 1/C. , 2370 Dabas

"Közösen valljuk, valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy minden együtt töltött pillanatunk a felhőtlen örömszerzésről, vendégeink megünnepléséről szóljon.

Azon dolgozunk, hogy terített asztalunk az a hely legyen, ahol senki sem unatkozik. Hiszünk a mosoly erejében, az egymásnak adott tiszteletben, a közép-európai konyha sokszínűségében és a házi, otthoni ízek semmivel össze nem egyeztethető varázslatában.

Hiszen a főzés nem más, mint varázslat, amelynek különös bűvöletet ad az egész folyamat mulandósága, megannyi szeretetteljes előkészület, az alapanyagok gondos válogatása, ez olvad össze egyetlen pillanatig tartó élvezetbe, amelyet remélünk a maga teljességében egyre többen méltányolnak majd.

A finom ételek mindig is összehozták az embereket. Mi arra adtunk kezet egymásnak, hogy legyen ez a hely egy magyarországi kisvárosban egy olyan gasztronómiai szentély, amely képes messziföldről, távolról is a konyha melege köré gyűjteni vendégeinket.

Mi azt ígérjük Neked, hogy amit a tányérodra teszünk, az nem csak finom étel, hanem a mi szenvedélyünk!"
(Pócsik László)


Foglalja le asztalát ingyenesen online a DiningCity-n: Dabas Deli Bistro – Dabas

Tovább:

Információk az étteremről

Értékelések és vélemények


4,9

(153 értékelés)


Konyha

4.9

Kiszolgálás

4.9

Hangulat

4.9

"Szuper hely"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Sokszor jártunk már itt és mindig elégedetten távoztunk. A kiszolgálás kiemelkedően barátságos, az étlap befogadhatóan hosszú, az egyik fogás finomabb mint a másik. Az pedig a non plus ultra, hogy a kutyánkat is magunkkal vihetjük. Kisebb hely, de éppen ettől szívélyesebb is - nem olyan futószalag mint sok nagy vendéglátó. Igényes a berendezés, szépen karban tartják a helyet, és az apróságokra is külön odafigyelnek (pl.: karácsonykor ünnepi illatosító). Még a páromnak is ízlik a kávé itt, pedig elég válogatós :)
Blaumann Debóra - 2024. január 31., szerda 13:11

"Fantasztikus gastro élmény"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Szépen, ízlésesen berendezett bistro. A kiszolgálás első osztályú. Kislányunkkal érkeztünk, habár az étterem nem a kisgyerekeknek főz. A felszolgáló még is, ha látta, hogy a gyerkőcünk a kóstolóhoz adott kenyeret majszolgatta, rögtön hozott még hozzá vagy ha a somlói maradék csokiöntetét próbálta kikanalazni a tányérból, azonnal ott termett egy kis extra csokiöntettel, hogy kedvében járjon. Minden étel ismertetett a pincér, hogyan készült, mit érdemes tudni róla. A négyfogásos menü ételei egytől-egyig nagyon finomak voltak. Nagyon elégedetten távoztunk.
Kocsis Péter - 2024. január 25., csütörtök 10:23

"Isteni ételek, kedves kiszolgálás"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
A fogások mindegyike hihetetlenül finom volt, a kiszolgálás figyelmes és kedves. Biztosan visszatérünk még ide.
Tóth-Lisztóczki Vivien - 2024. január 23., kedd 20:22

"vasárnapi ebéd"

5
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 5
Mi vasárnap a a Dining City menü sor miatt ebédeltünk az étteremben, ami várakozáson felüli volt. A hely igazán igényesen van berendezve, ami már eleve hozzátesz az ételfogyasztáshoz. Mi vittük a 6 éves kislányunkat, akire (annak ellenére, hogy ez nem kifejezettem gyerekbarát étterem) maximálisan figyeltek és kiszolgáltak. Összességében bátran ajánljuk a helyet az ételek finomsága, a gyönyörű tálalás és a kényelmes fotelek miatt.
Beszedics Éva - 2024. január 22., hétfő 11:22

"üde, friss ötletek"

4,7
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
A berendezés friss,ötletes, de nincs túlzás a designban. A menü nagyon jól eltalált volt. Pont egyensúlyban volt az újítás és a "hagyomány. Az ízek csodásak, a tálalás is ötletes. A becsinált leves egyenesen fantasztikus. A malaccsászáromlós, a bőre rogós, a gersli pedig szaftos és ízletes. Hozzá a savanyított kápiakockák -remekek. Az "újhullámos somlói finom és ötletes a roppanós grillázzsal, dióhabbal, rumos piskótával. Csak monjuk "Somlói ízek" nevet adtam volna, mert "A" somlói az foglalt egyfajta kreációra.
Szepesfalvy Márta - 2024. január 22., hétfő 11:22

""

4,8
Konyha: 5 Kiszolgálás: 5 Hangulat: 4
Nagyon jól éreztük magunkat, a kiszolgálás, az ételek minden elsőrendű volt.
Torontáli Marianna - 2024. január 22., hétfő 10:56