Restaurant Bártfai Vendéglő in Budapest

Restaurant Bártfai Vendéglő - hungarian food

Make an Online Reservation

Restaurant Bártfai Vendéglő

1119 Budapest, Bártfai utca 5.

Bártfai Vendéglő
Bártfai utca 5. , 1119 Budapest

Everybody loves a tasty old Hungarian meal and culinary delights. As well as us. At the same time, we would like to maintain a healthy lifestyle, without putting too much weight on, so our menu offer was created bearing this in mind, making sure that our guests will not only leave with a great culinary experience in a pleasant atmosphere, but also with their mind at rest that they maintained their general well-being at Bártfai. We have pledged to ensure that all produce we use will be sourced only from Hungarian suppliers, to guarantee high quality performance in a Hungarian kitchen. This means, not only the vegetables but all the meat products are also ordered directly from the small farmers, where the animals keepings and nutritional well beings are controlled and monitored.

Reserve your table online now for free through DiningCity: Bártfai Vendéglő – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.6

(147 értékelés)


food

4.5

service

4.7

ambience

4.6

"Bártfai Vendéglő"

4.7
food: 5 service: 4 ambience: 4
A környezet modern, újszerű, visszafogott. A konyha kiváló, a tálalás elegáns. A kápiapaprikakrém leves kecske sajtal igazi különlegesség volt. A főételek is finomak voltak. A profiterol felejthető viszont a mandulás mascarpone baracklekvárral fenomenális volt. Apró szépséghiba, amit csak utólag realizáltam,hogy az ital elszámolásban volt egy kis hiba (remélhetőleg csak tévesztésből). Összegészében jó élménnyel távoztunk.
Pécsi Tivadar - Tuesday 26/03/2024

"Köszönjük "

4.8
food: 4 service: 5 ambience: 5
Jól éreztük magunkat. Finom volt a étel. Számomra nehéz volt a desszert. Nagyon meg voltunk elégedve. Őszintén ajánlom másoknak is!
Visnyei Ágnes - Monday 25/03/2024

"Jólsikerült este"

2.7
food: 3 service: 2 ambience: 3
Azzal kezdték, hogy húsz percet késtünk, és emiatt majdnem megjelöltek meg nem jelent vendégként. Jelzem, a legtöbb helyre negyed órás késsésel esek be, a legtöbb helyen le se tojják, nagyon helyesen. Mondjuk azt hittem ezzel megvárják a másnapot - volt ahonnan pl egy órát késtünk ami már tényleg vérlázító, mégis kedvesen fogadtak, nemhogy ezt még meg is jegyezzék. Ráadásul úgy, hogy egy lélek nincs rajtunk kívül az étteremben, csütörtök délután fél ötkor és ez nem változott este fél hétre sem, amikor elmentünk. Tehát mi voltunk aznap a VENDÉG. Ez úgy meg is alapozta az estét. Az előételek rendben voltak, a paradicsomkrémleves olvadós kecskesajttal öteltes, majd adott esetben kipróbálom otthon is, túlságosan kevés kecskesajtot eszek pedig nagyon szeretem. Az almás zellersaláta friss, üde ropogós, ha nem is egy waldorf de megteszi, a két garnéla nyilván a + 690 forint a tetején. A főételek közül láthattuk mind a hármat, mert kacsamell helyett először a csirkét hozták ki, majd percekig tartó csendháború következett, mert reménykedtek benne, hogy inkább megesszük azt. Hozzáteszem előfordult már ez is, de direkt nem kérek soha csirkét, mert azt már tényleg unásig ettem az elmúlt negyven évben. Plusz ha nem lett volna ez a leforrázó fogadtatás, akkor talán még eltűrök egy ilyet. Utána még visszahallom a konyháról, hogy pedig csirkét kértünk, miközben tudom, hogy nem azt, mert a kacsa a plusszos és ahol három közül lehet választani mindig a plusszost kérem, és mindig a kacsát. A kacsa amúgy rendben van, csak tíz percet késett ugye, de nem kérdezték meg milyenre süssék, szerencsére én szeretem ha van szaftja. A fogas filé szálkás, és kiszáradt, a citrus kaviár vagy lemaradt vagy elpárolgott. A karfiol variációk főtt, és rántott karfiolt takarnak, nagyon nem illik ehhez a tálhoz. A desszert egy igazi botrány, ilyen száraz profiterolet életemben nem ettem. Fojtós is, rágós is, több napos is? A mandulás mascarpone pedig csak azért sem valami ötletes, mert MINDEN fogást belefojtottak a mandulába, minden úszik a mandulában, a csirke, a kacsa, minden étteremnek van valami dilije, a Bártfainak ez a mandula. Mikor szeretnénk kérni koktélt mert van vagy egy tucat, kiderül kettőből lehet, abból egyik az aperol spritz. Rendelek egy sört, nem öntik ki, nincs elég szalvéta, nincs elég evőeszköz, mikor elviszik nem hoznak újat sebaj használom a mellettem lévőt, úgyse jön ma már másik vendég. Nagyon rég találkoztam ilyen hányavetiséggel. Valamennyit javít a helyzeten, hogy a végén elnézést kérnek, de tessék már odafigyelni a VENDÉGRE ha három órán át senki más nincs az egész étteremben. Ez botrány. Főleg úgy, hogy nagyon kíváncsi voltam a helyre, mert imádom az ilyen kis eldugott vendéglőket, amik még szeretnék életben tartani a magyar konyhát. Főleg úgy, hogy tök jó érzés, hogy a nagy forgalomban az Alleétól nem messze pár utcára befordulsz és ott van egy kedves kis vendéglő, ahova betérsz. Főleg úgy, hogy, hogy szinte minden fogás glutén és laktózmentes. Még egy kicsit pofoznának rajta, és lenne Budán egy erre specializált étterem, merthogy kevés van belőle. Nagyon nem úgy kellene eltelnie két és fél órának, hogy együnk és legyünk túl rajta, aztán menjünk és többet ne térjünk vissza. Volt már hasonló más helyen, de ott időben kapcsoltak, és nem engedték, hogy kifizessem a számlát, vagy felajánlottak egy vacsorát egy másik alkalommal. Itt meg elérték, hogy soha többet ne jöjjek vissza, és terjesszem ennek a jólsikerült estének a hírét, ami alakulhatott volna teljesen máshogy is. Az egyik legnagyobb csalódás az idei étteremhéten.
Magyar Tibor - Monday 25/03/2024

"Nagyon kellemes meglepetés volt"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Gluténmentes ételeket kértünk főleg, mert ketten is intoleránsak vagyunk. A kiszolgálás nagyon kedves volt, és az ételek isteniek és elegendőek. Visszatérünk.
Lendvai Nikoletta - Saturday 23/03/2024

"Bártfai vendéglő - étterem hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Nagyon kellemes, hangulatos hely, nagyon kedves kiszolgálással. Az ételek nagyon ízlésesen voltak tálalva, és rendkívül finomak voltak. Külön kedvencem a profiterol lett, illetve nagyon rég ittam ilyen jól megcsinált limonádét.
Molnár Levente - Monday 18/03/2024

"Éttermi hét"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
hárman mentünk az étterembe családi ebédre. Minden nagyon finom volt, a cékla tatár egészen különleges, de a paradicsomleves is jó volt. Az adag kifejezetten nagy volt, a fogas pedig köretével elsőrangú.
dr György Lővei - Monday 18/03/2024