Baalbek Lebanese Restaurant in Budapest

Baalbek Lebanese Restaurant - middle eastern, lebanese food

Make an Online Reservation

Baalbek Lebanese Restaurant

1056 Budapest, Belgrád rakpart 22.

Baalbek Lebanese Restaurant
Belgrád rakpart 22. , 1056 Budapest

Budapest’s Lebanese restaurant – Baalbek – is a vibrant restaurant, where a picturesque riverbank setting welcomes guests into its soulful home with traditional Arabic hospitality. Its kitchen revives flavorful Lebanese culinary traditions. The broad menu offers something to everyone, its choices range from mezzes and salads to deliciously cooked meats and freshly made juices.  In addition to the delicious Lebanese plates, we offer a wide selection of Shishas for your pleasure.

 

Reserve your table online now for free through DiningCity: Baalbek Lebanese Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.4

(62 értékelés)


food

4.4

service

4.4

ambience

4.4

""

3.0
food: 3 service: 4 ambience: 2
Nekem sajnos csalódás volt a hely, az előételek közül egyedül a paprikakrèm emelkedett ki a hideg mezze vàlogatàsból. A főételre màr nem is emlékszem. A desszert különleges volt, de hatalmas adag, nem tudtuk megenni. Zavaróan hangosan szólt a zene, de a kèrèsemre halkítottak. Többet vártam, az àra miatt.
Pàli Mirella - Thursday 28/03/2024

"Az egyik legjobb libanoni a városban! "

4.3
food: 4 service: 3 ambience: 5
Gyönyörű idő volt, így a terasz egyik legjobb asztalához sikerült leülnünk. Az előétel variáció fantasztikus volt, a főételhez nekem kicsit sok volt a csónakburgonya, a saláta meg inkább csak dekorációs jelleggel került a tányérra. A desszert mérete viszont túlságosan is nagy volt. Nem tudtam megenni, pedig igazán finom volt. A főételek lehettek volna kreatívabbak. A felszolgálással volt csak egy apró problémám: amikor elvittek az előételt, a kés kifordult a tányérból, rá a ruhámra és a cipőmre. A külföldi felszolgáló hozott ugyan nedves törlőkendőt, de egy szóval sem kért elnézést az esetért. Járunk ide az étteremhétről függetlenül is. Nagyon jó a lokáció, az enteriőr és a konyha is. Ajánlom!
B. Boglarka - Sunday 24/03/2024

"Nagyszerű"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Sajnos kicsit késve érkeztünk. De az étterem abszolút rugalmasan kezelte a helyzetet. Az ételek finomak és bőségesek voltak a kiszolgálás is kifogástalan. Az étterem belseje ízlésesen van megcsinálva. Fogunk még ide jönni.
Budai Attila - Sunday 24/03/2024

". "

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Bár nem volt leírva sehol, de magyar nyelvű kiszolgálás nem volt. Egyébként minden nagyon szuper volt.
L. Nagy István - Sunday 24/03/2024

"Okés hely"

3.7
food: 3 service: 4 ambience: 3
Az előétel nagyon finom volt, sok is. A főétel közepes, egy ilyen helyen meglepő de a krumpli mirelitnek tűnt, közepe kásás is volt. Húsból 1-1 nyarat kaptuk pici adagot. Saláta jó volt a főételez is. Ár érték arányban kifejezetten alulteljesített a hely.
Soma Mate - Tuesday 19/03/2024

"Kiváló hely, remek ételek"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Hangulatos és nagyon ízléses hely kiváló ételekkel.
Takacs Viktoria - Sunday 17/03/2024