Kéhli Restaurant in Budapest

Kéhli Restaurant - hungarian food

Make a Online Reservation

Kéhli Restaurant

1036 Budapest, Mókus utca 22.

Kéhli Restaurant
Mókus utca 22. , 1036 Budapest

In district 3 of Budapest (only 2 minutes from the Árpád bridge), with its Hungarian specialties and live music, restaurant Kéhli awaits its guests, since 1899.

„Dear Guests,
We warmly welcome you in our „story-telling” old house, opened at the beginning of the 19th century by the Kéhli family. The Kéhlis ran their business with such a care that their name became well-known even in their own time.
Kéhli, surrounded by some similary old houses, keeps a little slice of the past alive, owing thanks to the well-known regular guest of the past, Gyula Krúdy, the great Hungarian writer.
Dear Guests! We invite you to visit us often and bring with yourselves everyone who, apart from the joys of eating, wish to enjoy live music and dance away the hardships of the working day.
Together with our families, my colleagues and I wish you a good appetite and a pleasant stay:

Tibor Cecei-Horváth (owner)”

Reserve your table online now for free through DiningCity: Kéhli Restaurant – Budapest

Tovább:

Click to see opening-times and more

Reviews


4.2

(36 értékelés)


food

4.4

service

4.2

ambience

4.1

""

4.7
food: 5 service: 5 ambience: 4
Hangulatos hely, nagyon jó ízletes, házias konyhávál, kedves kiszolgálássa
Schöberl Róbertrné dr. - Wednesday 20/11/2019

"Csalódás"

2.0
food: 1 service: 3 ambience: 2
2018. decemberében egy ebédre tértünk be a Kéhli étterembe. Korábban több alkalommal is ettünk itt. Gluténmentes ételt is kerestünk. A pincért kérdeztük, hogy milyen gluténmentes ételek vannak. A pincér nem segített, csak közölte, hogy megtaláljuk az étlapon. Nem mutatta meg milyen jelet kell keresni. A rendelt 3 féle ételből egyik sem volt a hely színvonalának megfelelő. Részletesen: A libacomb ehetetlenül kemény és száraz volt. A kacsamell szintén kemény, száraz és ízetlen volt. A mellé tálalt aszalt gyümölcsös rizs szintén kemény volt, alul készült. Az erdélyi fatányéros minden húsa száraz és rágós volt, a fűszerezés teljesen hiányzott. Olyan lassú volt a kiszolgálás, hogy desszertet már nem is rendeltünk. A húsokat vélhetően a sütőben felejtették ezért voltak ehetetlenül szárazak. Többet ide nem megyünk, bár sajnáljuk a korábban szívesen fogyasztott velős csontos levest és a borjúlábat.
Zsuzsi - Thursday 03/01/2019

"Erre nincs mentség"

0.5
food: 0 service: 0 ambience: 0
Barátaink 14 órát utaztak Hannover-ből hogy a kisgyerekük születésnapját itt ünnepeljék. 90 perccel a megrendelés után a pincér bejelentette, hogy a gyerek rendelése törölve lett valami félreértés miatt. Mondtuk, hogy rendben, előfordul, hozzon egy tányér hasáb burgonyát vagy valamit. Azt mondta minimum még 40 perc. Megértem, hogy valakinek rossz napja van meg azt is hogy néha egyszerűen minden rosszul sül el. De ennek a pincérnek nem csak egy rossz napja volt. Ő egyszerűen egy rossz indulatú ember. Rossz szakmában dolgozik. Börtönőrnek kéne mennie, ahol kiélhetné a személyes nyomorúságát. A cégre nézve iszonyú rossz fényt vet egy ilyen alkalmazott. Erre a viselkedésre egyszerűen nincs mentség még a legnagyobb megértéssel sem. Szégyen gyalázat az étteremre nézve.
Kern Ottó - Wednesday 02/01/2019
Reply of Kéhli Vendéglő:
Kedves Uram! Őszintén sajnálom a történeteket, sajnos a felszolgáló kolléga nem kezelte megfelelően a nagy forgalom miatt kialakult helyzetet. Sajnálom, hogy csak távozáskor jelezték a panaszokat, és semmilyen formában nem fogadtak el kompenzációt. Ha managerként időben tudomást szereztünk volna a problémáról biztos tudtunk volna segíteni. Ami a létező legtöbb fórumra feltöltött történetből kimaradt, hogy Ön saját szavai szerint szívesen maradt volna még nálunk, de a vendégei nem akartak. Önök egy fillért sem fizettek, és a kislánynak csomagoltunk vacsorát. Valóban nagyon sajnálom az esetet és ha lehetne vissza forgatnám az idő kerekét, de megdöbbenve olvasom ezt a bosszú hadjáratot. Üdv, Kéhli Vendéglő

"Finom ételek, korabeli hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Krúdy Gyula törzshelye, amit tükröz az étterem külső és belső megjelenése. Az ételek finomak. A kiszolgálás jó volt annak ellenére is, hogy sok volt a vendég. A helynek saját ingyenes parkolója van. Aki ízletes ételekre vágyik jöjjön ide, érdemes.
Ferenczik Éva - Tuesday 13/11/2018

"Márton napi vacsora"

4.3
food: 5 service: 4 ambience: 4
A kiszolgálás egy kicsit lassú volt, elég sokat kellett várni az elő - és főétel között. A ételek kifogástalanok, nagyon finomak voltak. Az élőzene megnehezítette a baráti beszélgetést, ezért elég nagy volt a "zsivaj", a beszélgetni szándékozó társaságok megpróbálták túlharsogni az élő zenét. A férfi mosdóban nem működött a kézszárító és kéztörlő sem volt, szomorú, hogy erre nem figyelt a személyzet.
Varga István - Sunday 11/11/2018

"Finom ételek, korabeli hangulat"

5.0
food: 5 service: 5 ambience: 5
Krúdy Gyula törzshelye, amit tükröz a külső és belső megjelenés. Az ételek finomak. Az ízek azokat is meggyőzik, ide vissza kell térni, akik idegenkednek a korabeli stílustól. A hely saját ingyenes parkolóval rendelkezik. Sok a vendég és az asztal, a kiszolgálás ennek ellenére zökkenőmentes és udvarias.
Ferenczik Éva - Sunday 11/11/2018